2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595790 بازدید | 6484 پست
از سه سالگی موی زیر بغل و بوی بد داشت الان هفت و نیم سالشه ابان میشه هشت سال واقعا نگران شدم قد و وز ...

نگران نباش، نذار چاق، چیز الکی نذار بخوره، نوشابه چیپس پفک، کیک و ...، نه که اصلا نخوره، قانون وضع کن برا بچه هات، ماهی یبار چیپس و پفک نه بیشتر، بیشتر آجیل و مغز بخوره، انواع بادم، پسته، گردو، کشمش، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 

من دخترم یهویی اشتهاش زیاد شده دور گردنش لک افتاد زیربغلش وچاق شد ران پاهاش یه ترک های خیلی قرمزشد

بردم دکتر متخصص کودکان ازمایشش نشون میداد غدد کورتیزولش بالاست بردمش غدد مخصوص کودکان مجددازمایش وسونو گرفت وایشون هم تایید کردن براش قرص متفورمین نوشت نیم ساعت قبل نهاروشام اصلا قرصاشو نمی خوره  😢متولد۱۳۹۲هستش انقد حرص خوردم پیرشدم

مامان دوتا گل دختر😍😍
ورزش باعث افزایش قد میشه ولی وزن کمتر میشه پریودم زود میشه  من خودم ک کاراته کار میکردم یک هفت ...

کاراته پریود جلو میندازه یعنی؟

چندسالگی کاراته  شروع  کردی

چندسالگی  پربود شدی،؟

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

منم نه سالم تموم شد پریود شدم.همش چرت و پرته رشدش متوقف میشه و این حرفا

اون موقع قدم ۱۵۰ بود.الان نزدیک ۱۷۰

نه آمپول زدم نه دارو مصرف کردم

چرت میگن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیزم فطرت و ذات بچه ها پاکه.. گاهی حتی به بچه ها توضیح هم داده نشه، خیلی از مسائل اشتباه ودرست رو م ...

آره دقیقا. وقتی این جور رفتارها رو از دخترم میبینم میگم ببین چقد بچه پاکه این تربیت ماست باعث میشه به غلط بیفتن.   

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

واییییییییییی اصلا نباید این آمپول رو بزنه 

این آمپولا داغونن ینی یه ظلم خیلی بزرگ در حق دخترت کردی اگه بزاری این امپولارو مصرف کنه

قدشم کاملا طبیعیه چون پدرومادرشم خیلی قدبلند نیستن و درهرسنیم به بلوغ می‌رسید قدش تقریبا همینقدر میشد چون قد از پدرومادر به ارث میرسه 

خیلیم نگران نباش بعد بلوغ باز میتونه رشد کنه من خودم بلوغ زودرس داشتم ولی بعدش حدود۸سانت بلند شدم حالا اگه تغذیه مناسب و ورزش مناسب داشته باشه خیلی بیشترم میتونه رشد کنه

ببرش شنا و بدمینتون این دوتا واقعا توی رشد قد تاثیر عجیبی دارن و قرصهای مکمل بهش بده ولی اصلا تحت هیچ شرایطی این امپولارو بهش نزنید که ینی واقعا اگه بزنید بهش ظلم کردید چون خیلی بده برای بدن و ارزشش رو نداره و درآینده قطعااا بهش آسیب میزنه 

نمیدونم دکتر چطور همچین کاری کرده

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

چند تا باید امپول بزنه ؟

هزینه هرامپول چقدره؟

برا ۲۵ سال دیگه جواب نمیده این امپول؟

پیش چه دکتری بردین؟

کاش دکترها درد رو بفهمند پسر من 5سال دچار پادرد و زانو درد  قدش بلند و وزنش خوبه ولی همش دکتر ...

عزیزم احتمالا پسرتون سردی داره که پاهاش درد میکنه.

پیشنهاد میکنم پیش متخصص طب سنتی هم ببرینش.

منکه ۹ سالگی سینه هام جوونه زد ولی ۱۴ سالگی پریود شدم قدمم ۱۶۸هست .از راهنمایی هر روز دو لیوان شیر میخوردم و خیلییی بارفیکس اویزون میشدمو خودم تاب میدادم طوری که کف دستام دلمه میزد و زیادم میپریدم که مثلا لوستر یا شاخه درختو یه کوچولو لمس کنم 

بله...ممنون میشم آدرسش رو بدید❤ برای رشد قدی پسرم میخوام ببرم

فلکه دوم صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بعداز اباذر نبش کوی مهران ساختمان مهر پلاک ۹۱ طبقه دوم واحد ۶ دکتر رامین اسدی

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      

چقدر سن بلوغ اومده پایین 

من از ۱۲ سالگی این تغییرات بلوغ رو داشتم درحالی که همه دوستام از ۱۰ سالگی اینجوری بودن

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

استارتر بهترین تاپیکی هست که تا به حال توی نی نی سایت دیدم نظرات همه ارزشمند بود...باید بشینم تک به تک صفحاتش بخونم👍

فقط هر کس پستم می خونه تو رو خدا به بچه ها زینک ندین اشتباه محضه بلوغ زودرس میاره دکترا الکی میگن ربطی نداره تجربه ثابت کرده باعث بلوغ زودرس میشه

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️