2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591121 بازدید | 6423 پست
سن استخوانی عقب ک پریود نمیشه  بزرگ شدن سینه حوری ک حاله قهوه ای مث فندق میزنه بیرون بعد هم کل ...

اسی من چند روزه متوجه شدم دخترک پنج سالم نوک سینه اش زده بیرون ولی هیچ علایمی نداره عکسشو بزارم خیالمو راحت کنی؟ 

چند سالشه؟ همه موی ناحیه تناسلی و زیر بغل رو دارن، پسر چهارساله منم داره، منتها کرکی هستن و موقع بلو ...

از سه سالگی موی زیر بغل و بوی بد داشت الان هفت و نیم سالشه ابان میشه هشت سال واقعا نگران شدم قد و وزنش خوبه خدا روشکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنده ۱۵ سالمه قدم اینقد😐ببخشیدا یا شما بد شنیدید یا اونا بهتون دروغ گفتن

عزبزم گفت به سن شما که مادرش هستی برسه بین ۱۶۵ تا ۱۶۷ قد میکشه 

قد من ۱۶۸ 

خدایا شکرتتتتتتت 

واقعا دهه هشتادیا و نودی ها چقد زود ب بلوغ میرسندو ناراحت کنندس از اضاف وزن و یکسری تغییرات اذیت میشند گناه دارند ۔۔من خودم متولد هفتادم اولین پریودی ک شدم قشنگ یادمه اول دبیرستان بودم یا دوم ۔بدنم کم مو ۔الانم ک ۳۰هستم کم مو بدنم و مشکلی نداشتم همه چی رو اصول 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
ببخشید موهای قسمت شرمگهای هم داشت پسرتون موها زبر بود ؟؟مثل ریش یا مثل موی سر

بله داره.اما نمیدونم مثل موی سر هست یا نه چون ندیدم اما موی زیر بغلش سیاه شده .

پسر من سیبیل هم در آورده،اما مثل موی سر زبر نیست

خانمی به تغذیه و ورزش هم دقت کن والیبال و بسکتبال بذارش،من ده سالگی پریود شدم در حالیکه همکلاسیام نم ...

چندسالگی بسکتبال شروع کردی ؟ 

من دخترم ۵ سالشه کاراته گذاشتمش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

سلام عزیزم توکلت بخدا باشه احتمالا رشد قدی بکنه چون داری براش امپول میزنی دقیقا منم پسرمو دو هفته پیش دکتر بردم برای قدش کمی کوتاهتره شش سالشه و همزمان با من مادری اومده بود ک دخترش دقیقا وضعیتی مثل مال دخترتون داشته و بهش گفت هر ۲۸ روز امپول بزنه براش و سه ماه بعد مراجعه کنه و اصلا بهش نگف ک رشد قدی نمیکنه فقط گف امپولو بزنه ک پریود نشه و قد بکشه دکتر بسیار کاربلد و عالی هم هست در شهرمون و فوق غدد داره 

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
به نظرم همون حجامت و زالو درمانی هم شاید از نظر روانی روی روحیات بچه ضرر بزنه  منم دقیقا قدم ۱ ...

میتونه بذاره چند سال دیگه برای حجامت و زالو دارمانی مثلا ۱۳ ، ۱۴ سالگیش که خودش برای قدش تصمیم میگیره و میدونه براش اهمیتی داره یا نه اونموقع انجام بده🤷🏻‍♀️همیشه و برای همه که همچین مشکلی نیست که توی رشد قد تاثیر بذاره....قد به ژنتیک ربط داره حالا یسری عوامل هم هستن که ممکنه توی تاثیر رشد دخیل باشن اما اینکه قد کوتاه مشکل و عیب و ایراد محسوب میشه تو این کشور جهان سومی خیلی ناراحت کننده ست....

💔