2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595759 بازدید | 6484 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

چند سالش هست آلن ؟؟؟؟؟؟

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
ببین من فکر میکنم کرونا باعث کم کاری تیروئید شده. چون دختر خواهر من اسفند 99 کرونا گرفت بعدش یواش یو ...

ن به خودم رفته منم کمکاری دارم البته چمد سالی گرفتم دکتر گفته احتمالا تو بچگی خودمم داشتم  و به دخترم گفت بعد مریود تیروید احتمال ۹۰ درصد خوب میشه دارو قطع میکنیم

دختر ۷ سال و نیمه ست  بوی عرقش تغییر کرده و پرخاشگر شده یکساله قد نکشیده من نگرانم وقت دکتر ...

ببرش دکتر غدد بخاطر قدش اما تو این سن بلوغ نمیشن ترس بی مورد داری 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

خانمی به تغذیه و ورزش هم دقت کن والیبال و بسکتبال بذارش،من ده سالگی پریود شدم در حالیکه همکلاسیام نمی‌دونستن پریود چیه! بسکتبال کار میکردم الان قدم۱۷۰🙂

اون زمان این رو مشکل نمی‌دونستن که نه دکتر رفتم نه هیچی خدا رو شکر قدمم بلند شد 

یادم وسط بازی یهو خونریزی کردم کل بجه ها کوچه با تعحب نگام کردن انقد تو عالم بچگی بودم نفهنیدم چی ب ...

در موردش با دخترت صحبت کردی؟

با تک تک سلول هام درکت میکنم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
اسی من دخترم هفت سال و نیمه اشه بوی زیر بغل میده و موی زیر بغلش ضخیمه ناحیه تناسلیشم مو داره ولی زیا ...

عریزم مطالب می خوندی متوجه میشدی دقیقا دختر من اولین علامتش همین بود ۶ ماه بعد مو ذاید و غرق و چرب شدن مو سینه ش درومد و ۲ سال بعد رشد سینه پریود میشن متاسفانه  حدودا ۱۰ ساله ۱۰ سال و نیم

نه بابا زود بوده  خب . مگه ما کلاس دوم ابتدایی بودین بلوغمون شروع شدنی

بله من خودم و خواهرم شروع رشد سینه از ۸ سالگیمون بود و خیلیای دیگه 

در ضمن گفتم که همسرم فوق غدد و متابولیسم هست نشانه های بلوغ از ۸ سالگی هست در دختران 

خواهرم مهر ماه ۹ سالش میشه ناحیه تناسلیش یکم مو داره و همچنین زیر بغلش

ولی رسد سینه نداشته

باید نگران باشم

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
سنو رحم و تخمدان و آزمایش هورمون زنانه ک داد دکتر گفت ۱۰ سال و نیم پریود میشه  دخترم واقعا کوچی ...

برای پریود زود بوده اما جوانه زدن سینه طبیعی هست 

پریود حداقل ۱۱ سال 

قدش چند بود؟ قد خودتون و همسرتون؟

خانمی به تغذیه و ورزش هم دقت کن والیبال و بسکتبال بذارش،من ده سالگی پریود شدم در حالیکه همکلاسیام نم ...

دکتر دختر منم همینو گفت فقط میخوایی قد بلندبشه نه دارو نه مکمل چون بلوغ زودرس میاره فقط ورزش اخه چه ورزشهایی ما اینجا والیبال د بسکتبال نداریم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

اسی توروخدااا جواب منو بده. منم اهوازم.دخترم همسن شملست و این علایمو داره. هررردکتری میرم بدون دقت میگه طبیعیه.   بگو توروخدا چه کنم؟کدوم متخصص غدد اهواز بردی؟ 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀