2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو بکشه راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه اینم امتحان کنی. نخود و بذار بپزه خووووووووب له بشه چندروز اب نخود گرم روزی چندوعده بخور... روزی یه دونه انار بذار تو فویل بذار رو بخاری شب بخورش. و یه شلغم بزرگ نپخته داخلشو خالی کن یه قاشق عسل بریز داخلش بذار کنار بخاری شب بذار صبح بخور. 

همین ما همیشه باید تاوان بقیه رو بدیم اه

😔من انقد بدبختم حتی نمیتونم دارو زیاد بخورم یا شربت های دیگرو امتحان کنم فعلا یکی ک مخصوص حاملگی خریدم ببینم زنده میمونم یا نه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

فقط باید بری پیش متخصص الرژی احتمال زیاد اسپره بده 

وقت خودتو با داروهای الکی هدر نده

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
این حرفا چیه به خاطره سرفه بمیری؟؟؟ برو داروخانه بهشون توضیح بد ی شربت خوب بهت بدن

وای سرفه خیلی بده منم حساسیت دارم سرما که میخورم سرفه روانیم می کنه یه بار گوشیمو پرت کردم تو دیوار

من کلا آدم آرومی هستما ولی خیلی عصبانی بشم دیگه...

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
😔من انقد بدبختم حتی نمیتونم دارو زیاد بخورم یا شربت های دیگرو امتحان کنم فعلا یکی ک مخصوص حاملگی خر ...

وای تو حامدگی م یض شدن خیلی بده من بستری شدم آخرش دور از جونت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه