2777
2789

جفتمون متاهلیم از ۱۵ سالگی باهم دوستیم الان ۲۲ سالمونه اون بچه داره من ن هر روز زنگ میزنه دوساعت حرف میزنه منم حوصلشو ندارم هفته ایی ی بار زنگ بزن اینا جوابشم ی روز نمیدی قهر میکنه دیروز دوساعت باهاش حرف زدم بعد امروز زنگ زده دیده گوشبم خاموشه بعد پیام دادم خواب بودم سرم درد میکنه بعد زنگ زد گفتم نمیتونم حرف بزنم رد تماس دادم الان بهش بر خورده😐😐😐من الاف نیستم ک خیلیم دوسش دارم  دوست خوبیه فقط خیلی زیاد حرف میزنه و خیلی کنس!بگید چیکار کنم

خسته ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای درکت میکنم منم یه مدت گرفتار یه دوست بودم ساعت یازده زنک میزد سه چهار قطع میکرد.. بعد دیکه دیدم اعصابم مهمتره رفاقتمه بهش گفتم فلانی واقعا دارم از بعضی کارام عقب میوفتم بیا مدیریت کنیم تماسامونو. اولش قهر کرد بعد درک

چندساله دوستین باید انقدر راحت باشین که حرف دلتو بزنی بگو عزیزم من نمیتونم ۲ساعت صحبت کنم کارای دیگه هم دارم ناراحت نشو خیلی دوستت دارم ولی توام منو درک کن.اگه بازم قهر کرد دیگه مشکل خودشه

ازامروز استارت بزن ک کمتر بزنگه و کمتر تایم بذاری براش...چندروز اینجوری رفتار کنی عادت میشه براش..نهایتا بنویس ناراحتی نداره ک هرموقع حالم خوب بوده چندساعت شنونده ی حرفات بودم با اینک کلی کارداشتم ،چیزی نگفتم ،حالا ی روز ازشدت سردرد نمیتونم حرف بزنم ناراحت شدی؟؟

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

هیچی درهرصورت ناراحت میشه

رابطتون بهم میخوره

منم یه دوست اینجوری داشتم کم کم دوساعت حرف میزد

بعد جواب ندادم .زنگ میزد گفتم یه ربع حرف بزنیم من کار دارم

اون موفع مجرد بود من متاهل

بعد ازدواج کرد دیگه قطع رابطه کرد

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii

دقیقا این مشکلو دارم،ولی خوشبختانه امروز قهره ازم زنگ نزده،حالا شاید باورتون نشه،دوست من ساعت ۱۲شب ب بعد زنگ میزنه گاهی ،میگه چ دقته خوابه ک خوابیدین😐فک کن کل روز هم زنگ زده حرفیدیم،شوهرمم اصلا خوشش نمیاد میگه یکار کن زنگ نزنه،ولی واقعا نمیتونم دلشو بشکنم،دیشب مهمون داشتم تلفنشو قطع کردم امروز قهره😑

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

همین خط آخر نوشته خودتو مودبانه کن براش بفرست. ولی قطعا خودتم مقصری. همینکه نمیخوای برنجه و میترسی قهر کنه یعنی تو هم مشکل داری. بهش پیام بده که : (فلانی من و تو دوستای قدیمی هستیم و از بچگی با هم بزرگ شدیم و تو خیلی خوبی و من خیلی دوستت دارم، ولی توان این همه حرف زدن رو ندارم و از زندگی میوفتم اینجوری. خواهش میکنم از من ناراحت نشو و اجازه بده فقط یه روز در هفته تلفنی حرف بزنیم. اینجوری برای هردومون بهتره.)

بعدش احتمالا ارتباطتون خیلی کمرنگتر میشه و تو این کمرنگ شدن رو باید بپذیری. همونطور که اون کمتر زنگ زدن رو میپذیره.