2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615622 بازدید | 6968 پست
خدا کنه عزیزم دعا کنید انقد استرس دارم اخه دخترای فامیل سن دخترمن همه قدبلندن بعد میگم بچم گناه دار ...

سن خودشم مگه 11 نیست؟ سن استخوانی هم 11 که چرا اینجور گفته؟ قدش برا سن استخوانیش خوبه

دختر من 9 سال و 4 ماهش بود سن استخوانی 11  قدش 142

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سن خودشم مگه 11 نیست؟ سن استخوانی هم 11 که چرا اینجور گفته؟ قدش برا سن استخوانیش خوبهدختر من 9 سال و ...

متولد ۹۲دخترم نمیدونم چرا اینجوری گفت شایدبخاطر وزن وقل تولدش که نارس بوده اینحور گفته و تواینستا دکتر صحبت میکردکه بچه ها در دوسالگی نصف قد در بزرگسالیشون رو دارن ودخترم در دوسالگی ۸۰بود قدش تو جدول نمودار رشدش چک کردم یکم امیدوار شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تخمین سن استخوانی با استفاده از یک اطلس انجام میشه که نگاه میکنن ببین مفاصل استخوان های شما شبیه یک ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

آره دقیقا رادیولوژی برا دختر من نوشته ۹سال مطابق با سن ولی دکتر گفت اون سر در نمیاره چون این استخوان مشخص شده پس ۱۱سال 

پس به نظر شما نظر رادیولوژی درست تره؟

سن خودشم مگه 11 نیست؟ سن استخوانی هم 11 که چرا اینجور گفته؟ قدش برا سن استخوانیش خوبهدختر من 9 سال و ...

سلام مامان مهرسا جان خوبین عزیزم

میشه عکس مچ دست دختر منو طبق تجربه بگین صفحاتش چه حوریه

خودش هشت سال و ده ماهشه سن استخوانی حدود ده سال

متولد ۹۲دخترم نمیدونم چرا اینجوری گفت شایدبخاطر وزن وقل تولدش که نارس بوده اینحور گفته و تواینستا دک ...

من این قد و خیلی تحقیق کردم 90 درصد درست

دخترا تو 18 ماهگی ضرب 2

پسرا 24 ماهگی ضرب 2

بچهای فامیل گرفتم خطاش در حد 2 سانت

قد بچهای نارس نمیدونم چطور حساب میشه

اره انشاا که اینجوری باشه و حداقل به ۱۵۸ برسه توکل به خدا حالا حتما اسفند حجامت میبرم تلاشم رو میکنم

حتما بلند تر میشه. ورزش هم انجام بده مرتب انشالله بلند میشه