2777
2789

بچه ها من ورودی امسال فرهنگیانم

با تراز ۹ هزار و درصدهای بالا

سال گذشته از دی شروع کردم

و تاپیک های گزارش کارمم هست

میخوام یه گروه فقط با ظرفیت ۱۰ نفر

رشته انسانی ترجیحا فارغ التحصیل باز کنم

تست ،تدریس ،گزارش کار و ...همه چی به راهه کسی  هست بخواد تو دوره شرکت کنه❓❓❓❓

بچه ها دوره رایگانه هزینش دعای خیره

ولی اگ قراره چون رایگانه شما زحمات من و زیر سوال ببرید و سبک بشمارید لطفا شرکت نکنید

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من میخوام ولی قرار نیست فرهنگیان بزنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مننننن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
مننننن

عزیزم منم انسانیم پارسال با تراز ۸ هزار و خورده ای رد شدم سال اولم بود امسال هدفم همون بالای ۹ هزار هست به منم لینک بده بی زحمت  

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیزم منم انسانیم پارسال با تراز ۸ هزار و خورده ای رد شدم سال اولم بود امسال هدفم همون بالای ۹ هزار ...

تو رو یادمه عزیزم باهم میخوندیم 

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

خب مایلی گروه تو کدوم آپ باشه

تلگرام یا روبیکا خوبه هر کدوم خودتون خواستید

تو رو یادمه عزیزم باهم میخوندیم

راست میگیییی ؟ کدوم کاربر بودی عزیزم ؟

پریسا دیگ

نمیدونم چرا یادم نیست 😅🤦‍♀️ موفق باشی عزیز گروه رو بدی لینک رو بذار