2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست
ای خدا کاش ما هم یک درصد مث این مادرا بودیم ..حالا خودش قد بلند بود؟

سنش اشتباه گفتم 10 سال و 7 ماهش. قدش 140...   اره مامانش 162 163 هست باباش هم بالای 180.ولی بعید میدونم این بچه ب والدینش رفته باشه چون رشدی هم نداشت این 1 ساله  قد الانش هم خیلی کم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سنش اشتباه گفتم 10 سال و 7 ماهش. قدش 140... اره مامانش 162 163 هست باباش هم بالای 180.ولی بعید مید ...

خیلیییی کمه ۱۴۰ مگه چقدر دیگه میخاد رشد کنه .اونایی که بعد پریودی رشد زیادی میکنن استثنا هستند نمونه ش خواهر زاده خودم کل جهشش بعد پریودی بود کلاس چهارم باقد خیلی کم پریود شد که دقیق یادم نیس ولی زیر ۱۵۰بود الان حدودای ۱۷۵..ولی خواهرش با قد بلنددد پریود شد الان۱۶۴بعدش رشد چشمگیری نداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیییی کمه ۱۴۰ مگه چقدر دیگه میخاد رشد کنه .اونایی که بعد پریودی رشد زیادی میکنن استثنا هستند نمونه ...

اره منم گفتم یکم زود نیست  اخه قدش هم کوتاه خیلی هم لاغر نمیدونم چند کیلو ولی ب زور 32 تا باشه مامانش میگفت نه طبیعی دیگه.. حتی ی دکتر هم نبرد بچه رو...  چقد مردم بیخیالن

فک نکنم ببشتر 153 تا بشه.  تو این 1 سال رشد انچنانی نداشت حالا بعد پریود رشد میکنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خانما امروز از شدت ناراحتی اینقد جیع زدم ،دخترم از مدرسه اومد گریه کرد گفت  یکی از بچه ها بهش گفته تو قدت کوتاست دخترم رفته ب خانم گفته خانمشوت هم گفته راست میگه خوب قدت کوتاست 

ب حدی ناراحت شدم ک فقط جیع میزدم پاهام تمام سر شد حال منو فقط شما ها درک میکنید چیکار کنم برا آرامش دل دخترم ک تو کلاس از همه کوتاهتره کلاس ششمه 

ب حدی گریه میکرد دوست داشتم بمیرم

خدا از چنین معلمی نگذره 

من میگم شاید هورمون اسیب داشته باشه ولی آسیبی هم ک الان من و این بچه داریم میبینیم کم نیست 

حالا میرم حداقل اون ویتامین دی رو میزنم و ارژنین میدم ب امید اینگه قد این بچه هم بلند بشه 

بهش میگم یکم تلاش کن بارفیکس برو میای گریه میکنی من برات چیکار کنم خودش حاصر نیست یگم تلاش کنه 

دختر با هوش و استعداد زبون قشنگ بنظرتون من چیکار کنم این بچه رو 

با ۱۳۴ فکر کنم سینش جونه زده اخرای تابستون  الانم ۱۳۶ فکر کنم شده کلاس ششم 

دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

من نمیخوام اسی رو بترسونم 

پزشک هم نیستم که با اطمینان نظر بدم 

فقط از چند جا راجع به عوارض این آمپولا شنیدم 

به نظرم اصلا ارزشش و نداره 🥲 قدش ۱۵۰ بمونه بهتر از اینه سلامتیش به خطر بیوفته با این آمپولا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خانما امروز از شدت ناراحتی اینقد جیع زدم ،دخترم از مدرسه اومد گریه کرد گفت یکی از بچه ها بهش گفته ت ...

عزیز دلم با دیدن پیامت برای تمام مادرا بغضم گرفت خوش بحالت مردا که عین خیالشون نیست ..اگه صفحه رشدش بازه هرکاری لازمه انجام بده حتی هورمون رشد ..عزیزم باتوجه به روحیه شما و مخصوصا دخترتون اگه من بودم اصلا اصلا به عوارض دارو ها فک نمی‌کردم چون اینجور که مشخصه عوارض کوتاهی قد خیلی بیشتر داره رو روحیه خودتو دخترت تاثیر می‌زاره ..هرکاری لازمه هرچه زودتر انجام بده

من نمیخوام اسی رو بترسونم پزشک هم نیستم که با اطمینان نظر بدم فقط از چند جا راجع به عوارض این آمپولا ...

عزیزم وقتی هورمون تو بدنش کم باشه اصلا عوارض نداره خیلی از مامانا تو این تاپیک برای بچه هاشون زدن و عوارضی ندیدن