2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۸۳ کیلو بودم با این رژیم الان ۷۸ کیلو هستم تو ۴۰ روز 

من وحشتناک پرخور بود واسه اینکه بهم فشار نیاد اول ۶ روز روزه گرفتم بعدش رژیممو شروع کردم به نظرم بین تمام رژیمایی که گرفتم از همش بهتره

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن
نگیر معده ت داغون میشه

آره معده ی منم بهم ریخته یعنی کوچیک شده معدم یکم زیاد بخورم معده درد میگیرم به نظرم طبیعیه

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک بار هم بالا رو نگاه کن
آره معده ی منم بهم ریخته یعنی کوچیک شده معدم یکم زیاد بخورم معده درد میگیرم به نظرم طبیعیه

نه من معده درد گرفته بودم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چجکری گلم دقیق میگین

شامم رو ساعت ۷ میخورم دیگه تا فردا ظهر ساعت ۱۲ چیزی نمیخورم نهایت آب بعداز ساعت ۱۲ با کالری شماری غذا میخورم من بایذثد ۱۳۰۰ کالری بخورم ولی اکثرا زیر ۱۰۰۰ میخورم