2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598405 بازدید | 6507 پست
سلام عزیزم دکتر آزمایش نوشته و طبق آزمایشات این داروها رو داده ؟ قد دخترت نسبت به سنش خیلی کمه حتما ...

اره میدونم دخترم کوتاهه نمیدونید چ شبهایی با گریه خوابیدم حالا فصل مدرسه ها باز مشکلاتم شروع میشه هی میگه فلانی گفت قدت کوباست فلانی مسخرم کرد ولی حاصر نیستم هورمون بزنم وسواسی شدید دارم اگه بزنم براش میدونم خودم دیونه میشم اونم دیونه میکنم ،هی هر روز منتطر یه مریصی و بیماری میشم هی خدا بخدا اینقد قبطه میخورم بعضیا چ راحت قد میکشن خسته شدم بمیرم برا دل دخترم دلم براش کبابه

ن عزیزم کمبود هورمون نداره ژنتیکی، چون کمبود نداره براش نزدم کلا سرعت رشدش کمه ،،من ب ۱۵۰ راضیم میتر ...

عزیزم اگه کمبود هورمون رشد نداره پس نگران نباش 

چون بلوغش تازه شروع شده و قدش ۱۳۴ با شروع بلوغ تا پایان بلوغ ۲۵ سانت رشد داره مطمئن باش بالای ۱۵۵ میشه دخترت حتما از اون بچه های که یهو تو بلوغ قد می‌کشه 

عکس مچ دست هم گرفتی ؟ سن استخوانی ش عقب یا جلو ؟ 

دختر من الان ۹ سالشه قدش هم ۱۳۰ ، بلوغش با قد ۱۲۷ شروع شد دکتر گفت نهایت بشه ۱۴۷ باید توقف بلوغ بزنی ولی دوتا دکتر دیگه گفت نزن صبر کن تا ببینیم روند بلوغ و جهش قدی چطوری پیش میره ، منم کلی ناراحتم برا قد دخترم 

دکتر به دختر من پودر آرژنین ، کلسیم ، ویتامین دی داده 

به نظرم شما هم بده ولی مقدارش رو کمتر کن مثلا دوتا دوتا نده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم فقط تابستان رشد میکنه الان مهر دیگه رشدش خیلی گم میشه تا اسفند شاید یک سانت و نیم دو سانت ،،،ه ...

کمبود ویتامین خیلی رو قد اثر می‌زاره اگه کمبود ویتامین دی داره حتما آمپولا رو بزن ، دختر من کمبود ویتامین دی نداره ولی دکتر گفته به صورت عادی باید یک روز در میون ۲۰۰۰ واحدی بخوره 

قرص کلسیم هم یک روز در میون میخوره ، مثلا روزهای زوج ویتامین دی روزهای فرد کلسیم ، پودر آرژنین هرشب 

اتفاقا منم از دکتر پرسیدم اینا باعث نمیشه بلوغ تندتر پیش بره 

دکتر گفت دیگه بلوغ شروع شده اینا رو بده که نهایت رشد قدی رو داشته باشه ، دختر منم بهار ۳ سانت قد کشید الان دوماه قد نکشیده ، پاییز زمستان هم اصلا قد نمی‌کشه 

عزیزم اگه کمبود هورمون رشد نداره پس نگران نباش چون بلوغش تازه شروع شده و قدش ۱۳۴ با شروع بلوغ تا پای ...

من امید ندارم ۱۵۰ بشه، یه بار کلاس دوم بود بردس اطفال گقت میشه ۱۴۶ 

بنظرت پودر ارژنین بهتره قرصه؟؟؟ارژنین رو میدم بش شبانه دیگه چیکار کنم خیلی ناراحتم بخدا این قد نمیزاره بفهمیم زندگی چیه

ن ویتامین دی همیشه خوب بوده برا همبن دوست ندارم امپول بزنم از کرونا همیشه ویتامین دی خوردیم ،حالا شاید ۵۰۰۰۰ برا سه هفته بش بدم همزمان ‌کلسیم و ارژنین  ،آخه تو نت دیدم امپول ویتامین دی ۳۰۰/۰۰۰ نمیدونم شاید اشتباه میکنم هر کسی میدونه لطفا بگه ،خیلی زیاده

عزیزم اگه کمبود هورمون رشد نداره پس نگران نباش چون بلوغش تازه شروع شده و قدش ۱۳۴ با شروع بلوغ تا پای ...

من امید ندارم ۱۵۰ بشه، یه بار کلاس دوم بود بردس اطفال گقت میشه ۱۴۶ 

بنظرت پودر ارژنین بهتره قرصه؟؟؟ارژنین رو میدم بش شبانه دیگه چیکار کنم خیلی ناراحتم بخدا این قد نمیزاره بفهمیم زندگی چیه

ن ویتامین دی همیشه خوب بوده برا همبن دوست ندارم امپول بزنم از کرونا همیشه ویتامین دی خوردیم ،حالا شاید ۵۰۰۰۰ برا سه هفته بش بدم همزمان ‌کلسیم و ارژنین  ،آخه تو نت دیدم امپول ویتامین دی ۳۰۰/۰۰۰ نمیدونم شاید اشتباه میکنم هر کسی میدونه لطفا بگه ،خیلی زیاده

متاسفانه سن استخونیش دقیقا مثله سن تقویمیشه ،اگه کمتر بود نگران نبودم ولی خیلی میترسم میگم اگه با قد ۱۴۵ پریود بشه بعدش چطور میشه قد میکشه یا ن

ولی یه چیزی بهتون بگم ، خواهرشوهرم پنجم پریود شده ،،،موقعی ک ما عروسی کردیم ۱۷ ساله بود من ۲۱ ،،من ازش بلندتر بودم من ۱۵۳ بودم تو برگه های بارداریم هست هر وقت گرفتم ۱۵۳ بودم  ،الان من شدم ۱۵۴ خیلی برام جالبه دوباره بهداشت رفتم گرفتم .

الان اون بلند تر شده فکر کنم شده ۱۵۵ ،بدنسازی میره 

اینو گفتم مادرهایی ک دنبال یک سانت دو سانت هستن بچه ها تا ۲۵ رشد میکنن 

متاسفانه سن استخونیش دقیقا مثله سن تقویمیشه ،اگه کمتر بود نگران نبودم ولی خیلی میترسم میگم اگه با قد ...

پس خوبه که سن استخوانی ش هم سن خودشه، برا دختر من دوسال بیشتر دخترم ۹ سالشه ولی سن استخوانی ش یازده ساله ست ، دکتر بر چه اساسی گفته ۱۴۶ میشه ؟ 

صددرصد دخترت به ۱۵۰ میرسه ، چون شروع بلوغش با قد ۱۳۴ بود ۲۰ الی ۲۵ سانت دیگه قد می‌کشه ، دختر من بلوغش با قد ۱۲۷ شروع شد دکتر گفت بین ۲۰ تا ۲۵ سانت دیگه رشد می‌کنه و میشه ۱۴۸ یا ۱۵۰ در صورتیکه قد خودم ۱۶۲ هستش 

ولی رفتم یه دکتر دیگه تو تهران که معروف گفت بعد جهش مشخص میشه قد بزرگسالی چند سانته 

ویتامین دی بهش یک روز در میون ۲هزار بده از ماهانه بهتره 

حتی اگه کمبود ویتامین دی هم نداشته باشه باید مصرف کنه 

آرژنین قرص بده روزی یکی هزار واحد چون سن دخترت برا خوردن قرص خوبه دکتر من کوچیکتره دکتر پودر داده 

مرتب هم شیر و تخم مرغ و ماست بهش بده 

راستی بدنسازی هم زمان رشد و بلوغ قد رو می سوزونه دکتر گفت 

من امید ندارم ۱۵۰ بشه، یه بار کلاس دوم بود بردس اطفال گقت میشه ۱۴۶ بنظرت پودر ارژنین بهتره قرصه؟؟؟ار ...

بنظرم آمپول ویتامین دی نزن همون قرص بهش بده یک روز در میون ۲هزار یا روزانه هزار هم میتونی بدی 

دکتر گفته مصرف ویتامین دی این شکلی از ماهانه بهتره 

متاسفانه سن استخونیش دقیقا مثله سن تقویمیشه ،اگه کمتر بود نگران نبودم ولی خیلی میترسم میگم اگه با قد ...

عزیزم به نظر من فعلا همین داروها را بده تا دو سه ماه اگر نتیجه داشت که ادامه بده اگر نداشت هورمون رشد بزن چون یه نفر بود می‌گفت ژنتیکی کوتاه هستیم اما دخترش بالای 160 شده بود هورمون رشد اگر دوزش کم باشه مشکلی پیش نمیاره 

بعدش هم شما فعلا وقت دارید استرس نداشته باشید سن استخوانیش هم سن خودش هست یه امیدی دارید ولی رو رشد بعد از پریودی حساب نکنید هر کاری میخوایید بکنید قبلش 

طبق تجربه و تحقیقات من اونایی بعد از پریودی رشد دارند که قبلش رشدشون خوب بوده نه بچه هایی مثل بچه های ما که دوازده ساله 147 تا رشد کردن به جز اینکه پریود نشن بشه 14 سالشون اونوقت همون سالی ۵ سانت هم که رشد کنن  میشه 160 

عزیزم به نظر من فعلا همین داروها را بده تا دو سه ماه اگر نتیجه داشت که ادامه بده اگر نداشت هورمون رش ...

عزیرم میدونم دخترم زیاد بشه ۱۵۰ امیدی ندارم ,خودم ۱۵۴ هستم شوهرم ۱۶۳ واقعا خیلی برام مهم نیست دخترم بشه ۱۶۰ ک بخوام بش هورمون بزنم ،عذاب وجدان میگیریم میگم چکار بچه دارم خودم مگه ۱۶۰ بودم ؟راحت زتدگیمو کردم من نمیخوام بشه زیر ۱۵۰ ،خواهر شوهرم فکر کنم ۱۴۵ باشه اون یکی ۱۴۸ ،یکیشون هم ۱۵۵،،،،من همین ک این بچه زیر ۱۵۰ نشه خداروشکر میکنم خواهرم یکیشون ۱۵۰ بود ماشالله زندگی خوبی داره د موفقه 

خداروشکر چیزی ک برام دلگرم کننده است ورزش دوست داره همش داره والیبال بازی میکنه با دیوار باشگاه هم میره 

ولی تاثیر آنچنانی نداره البته ۳ ماه رفت  

حالا بش قرص ها رو میدم ببینم چطور میشه

عزیزم به نظر من فعلا همین داروها را بده تا دو سه ماه اگر نتیجه داشت که ادامه بده اگر نداشت هورمون رش ...

دکتر تو اینستا پیدا کردم لیلا مهدیزاده 

بنطرت حالا ارژنتین رو دو بار بدم روزی خیلی زیاد نیست 

عزیرم میدونم دخترم زیاد بشه ۱۵۰ امیدی ندارم ,خودم ۱۵۴ هستم شوهرم ۱۶۳ واقعا خیلی برام مهم نیست دخترم ...

عزیزم خب ژنتیکم نقش داره پدرومادرش و‌حتی اکثر اقوامش معمولی هستند اما سنش برای شروع بلوغ عالیه

سن استخوانیشم که با تقویمی یکی

بنظرم تمام مکمل ها رو بده

پس من چی بگم که خودم ۱۶۷ همسرم ۱۸۶ هست ولی دکتر به دخترم گفت نهایت نهایت ۱۵۵ بشه