2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597732 بازدید | 6492 پست
دخترتون کمتر از ۱۵۵نمیشه

امیدوارم . دقیقا دخترم تو همون سن پریود شده که خودم پریود شدم حتا یک ماه دیرتر از  خودم. خواهرم هم همون سن پریود شده .زمان ما اصلا نه سن استخوانی بود نه قدمیگرفتن و از خواهرم و مادرم پرسیدم که قدمون بعد پریود رشد داشتە یانه یادشون نمیاد . 

ممنون ان شاء الله خدا یه صبری بده بی خیالش بشم دیروز یه نفر می‌گفت دخترم 168 هست اگر دوسانت دیگه بلن ...

ما چهار تا خواهریم دوتامون 160 و یکی 169 و یکی 173  و 3 برادر که هر سه بالای180 و پدر و مادرم متوسط به بالا هستن . همە ت یک شرایط بزرگ شدیم و فقط دو تا از خواهرا 160  شدیم . فکر میکنم آخرش همه چیز برمیگرده به ژنتیک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم . دقیقا دخترم تو همون سن پریود شده که خودم پریود شدم حتا یک ماه دیرتر از خودم. خواهرم هم ه ...

بخدا رشد می‌کنه دختر شما تو سن مناسب پریود شده ..به قول خودتون زمان ما که همچین چیزایی نبود الان دکترا همه چیز رو سخت کردن ...من باید نگران باشم که دخترم بلوغ زودرس داره ولی خودم تو سن ۱۴سالکی پریود شدم 

بخدا رشد می‌کنه دختر شما تو سن مناسب پریود شده ..به قول خودتون زمان ما که همچین چیزایی نبود الان دکت ...

ایشالا دختر شما هم سلامت باشه و رشد میکنه و این دوران سختی هم برای ما تموم میشه و بعدا به خودمون بگیم چقدر الکی حرص خوردیم

سلام 

من یکشنبه دخترم بردم چکاپ پیش دکتر خودش که از بدو تولد تحت نظرش بوده دکترش متخصص تغذیه هم هست،

دخترم چک کرد

و گفت عجیبه یک زیربغلش کامل پر شده یکی خالی

و سینه ها داره شروع میکنه به رشد

پیشرفت بلوغش خیلی سریع داره پیش میره

براش ازمایش هورمونی و مچ دست نوشت

و تماس گرفت با یکی از همکارانش که متخصص غدد هست،برای ۹ مهر بهم وقت داد

دکتر مرجان شکیبا فوق تخصص غدد کودکان

ازمایشش رو امروز دادم و عکسش رو هم بشه فردا میرم

گفت ممکنه دخترت از اونا باشه که یهو پریود بشه

سن بلوغش خوبه ولی قدش نگرانم کرده

با اینکه متخصص کودکان و تغذیه هست اما بنظرم تو این زمینه از متخصص غددی که یکسال تحت نظرشم با تجربه تره

سلام مامانای عزیز من همیشه میمومدم کامنت های پست و میخوندم دخترم ۱۱ سال و نیم  با قد ۱۳۴ و نیم تقریبا سیته هاش جونه زده یه مقداری و دردش شروع شده 

هر بار دکتر عدد بروم تو خوزستان گفتن هورمون رشد حاضر  نشدن یه کلسیم ساده بدن

خیلی خیلی ناراحتم ، ویزیت آنلاین گرفتم با یه دکتری تو شیراز 

ارژنین هزار ۱۲ ساعت یکبار ،،،یعنی روزی دو ارژتین 

شربت ویتا ارژنین دوازده ساعت یکبار

کلسیم و کیندر 

امپول ویتامین د۳ هر هفته تا ۳ بار 

خیلی دوزشون بالاست میترسم بلوع و جلو بندازه ،،واقعا موندم چیکار کنم ،اون کسایی و میگن شما وقت دارین ناراحت نباشین آخه من هر کاری بخوام بکنم میگم نکنه بلوع بیاره چجوری اینقد ارژنین بدم بش ،،تو پیجش نتایج درمان قد خیلی عالی بوده حتی بعد بلوع ،،ولی خوب اینجوری با ارژنین درمان میکنه ،،،خواهرم میگه ارژنین فوراور براش بگیر با قرص کیدز فوراور خیلی تبلیغش رو میکنن همونم‌میترسم ،،،بخدا موندم چیکار کنم ،،،اینقد ارژنین بدم یا ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام مامانای عزیز من همیشه میمومدم کامنت های پست و میخوندم دخترم ۱۱ سال و نیم با قد ۱۳۴ و نیم تقریب ...

سلام عزیزم دکتر آزمایش نوشته و طبق آزمایشات این داروها رو داده ؟ 

قد دخترت نسبت به سنش خیلی کمه حتما کبود ویتامینی چیزی داره 

البته شروع بلوغش تو این سن عالیه ، دختر من از ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد 

حتما پیگیر باش و هر چی آزمایش لازم انجام بده شاید کمبود هورمون رشد داره 

سلام عزیزم دکتر آزمایش نوشته و طبق آزمایشات این داروها رو داده ؟ قد دخترت نسبت به سنش خیلی کمه حتما ...

ن عزیزم کمبود هورمون نداره ژنتیکی، چون کمبود نداره براش نزدم کلا سرعت رشدش کمه ،،من ب ۱۵۰ راضیم میترسم اونم نشه ،دوست ندارم هورمون و صد بلوع بزنم حالا موندم داروهای این دکتر و بدم یا ن،،،دکتر اطفاله غدد نیست ، غدد نمی‌برم چون بجز هورمون کاری نمیکنه ،والیبال هم باری میکنه ولی تاثیری نداره ،،دختر من تو ۶ ماهگی توقف رشد گرفت بد غدا بود شیر هم نمبخورد منحنی رشدش سقوط کرد هنوزم همونه ،،،

دختر شما ک هشت  و نیم جونه زده  الان چجوریه پریود شده چند سالشه ؟؟؟؟

سلام عزیزم دکتر آزمایش نوشته و طبق آزمایشات این داروها رو داده ؟ قد دخترت نسبت به سنش خیلی کمه حتما ...

دخترم فقط تابستان رشد میکنه الان مهر دیگه رشدش خیلی گم میشه تا اسفند شاید یک سانت و نیم دو سانت ،،،هر چی هم تقویتی بدم همینه ،ار فروردین تا شهریور ۴ سانت تقریبا رشد میکنه همیشه همینه حالا ببینم الان ک شروع بلوغشه چجوری میشه اگه مشکلی پیش نیاد من فکر میکنم دخترم تابستان دو سال دیگه پریود میشه ولی اگه ارژنین بدم شاید تابستون سال دیگه بشه از همین میترسم 

دکتره برا همه همین نسخه رو میده احتمالا