2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590232 بازدید | 6397 پست
سلام دخترتون را بردید دکتر؟

سلام گلم نه شوهرم باز کاری براش پیش آمد و اینکه ماشینمون خرابه مگه هفته آینده ببرم . حالا یه آمپول داره پس فردا باید بزنم تا ماه دیگه وقت دارم ببرمش ولی هفته آینده حتماااا میبرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببر حتماااا عزیزم. پست های منو صفحه قبل بخون که چطور ۳سال گلدن تایم بچمو سوزوندن مدام گفتن خوووب ...

سلام برای دخترتون چند ماه سینا تروپین زدید چند سانت رشد داشت که دکتر راضی نبود؟ این ویالی را چند ماه می زنید رشدش تو این مدت چند بوده؟ 

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

من دخترم دوساله ورزش تکواندو کار میکنه از همون 9سالگی هم رشد سینه و موی کم در ناحیه تناسلی زیر بغل دراورد ولی درواقع تو کلاس پنجم پریود شده الان 5ماه میشه البته شکر خدا فعلا قدش 156هس خوبه ولی دوست دارم تا بالای 165 برسه ورزش هم میتونه گاهی جلوی بلوغو بگیره من خودم دیر شدم نمیدونم به کی رفت زود شد ناراحتم خیلی ولی دکترش گفت زینک زیاد دادم بلوغشو جلو انداخت اگه زینک میدید قطع کنید حتما...من مدام رو تغذیه و خواب ورزشش مانور میدم ی مکمل رشد قد هم قراره از ی مشاور بگیرم گفته تا 9سانت بلند میشه فقط خوابشو و تغذیشو خیلی هواست باشه

سلام تو ۵ ماهی که دخترتون پریود شده چند سانت رشد کرده؟

من از 17فروردین تا اول تیر براش قد زده بودم حدود 2سانت رشد داشت قبلش رو نگرفتم البته ی سالی بود دیگه رو قدش چون خوب میرفت قد نمیزدم واگرنه همیشه قدشو داشتم اینطوری شد حساس شدم دوباره

من از 17فروردین تا اول تیر براش قد زده بودم حدود 2سانت رشد داشت قبلش رو نگرفتم البته ی سالی بود دیگه ...

غذا چی بهش میدید گفته بودید رو غذاش دقت میکنید من موندم چی بدم به خصوص صبحانه؟ 

غذا چی بهش میدید گفته بودید رو غذاش دقت میکنید من موندم چی بدم به خصوص صبحانه؟

ببین ر روز یدونه تخم مرغ بدون استثنا بخوره...شیر روزی 2لیوان...بادام درختی روزی 5تا دونه..ماهی هفته ای یک یا دوبار .اجیل ولی شور نباشه..خرما و توت و مویز ..میوه  و شکلات تلخ و ایوکادو وسبزی حتمااا بخوره سنجدروزی 6و7تا دونه بخوره هم تو برنامش بزار کشک هم دوست داره اونم خوبه از این چیپسی ها همه بچه ها دوست دارن بخر براش ...حنما پرش زیاد داشته باشه من دخترم بخدا انقدر پریده تختم داغونه دیگه ...چیپس و پفک نوشابه و انرزی زا اصلااا نده ...گوشت و مرغم دیگه تو غذاها هست دیگه بده بهش ولی اینارو رعایت کنی خیلییی تاثیر داره ورزش هم که میکنه دیگه خوبه خوابش هم نزار دیرتر از 10نیم اینا بشه خوابش من دخترم فقط مقاومت رو خوابش داره به زور ساعت 11میخوابه

سلام یعنی کلاس سوم بود سینه هاش دراومد؟دوسال طول کشیدتاپریود شد؟

از اخرای سوم شروع به رشد سینه داشت و اخرای کلاس پنجم پریود شد...البته دکترش گفت بخاطر زینک زیادی که از بچگی مصرف داشته بلوغش زود افتاده واگرنه تو ژنتیکمون نداشتیم دخترا تو دبستان بشن