2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
سن استخوانی دخترتون چقدر هست ؟

ببین کلاس سوم اخرین بار داد یا چهارم دقیق یادم نیس ولی دکترش گفت ی سال تا ی سال نیم دیگه پریود میشه که هونم شد بعد بهش چندتا قرص و شربت داد که قدشو ماشالله خوب بلند کرد الان دیگه 155و156 هس ولی خوب رشدشون بعد پری کمتر میشه دیگه من با چندتا مشاور صحبت کردم تغذیه و ی سری چیزاشو دارم روش کار میکنم ی مکمل هم سفارش دادم قراره یکی و دوهفته دیگه برسه دستم

ببین کلاس سوم اخرین بار داد یا چهارم دقیق یادم نیس ولی دکترش گفت ی سال تا ی سال نیم دیگه پریود میشه ...

شما از چند سالگی بهش زینک میداد که دکتر گفته به خاطر زینک بلوغ زود رس شده؟ چند مدت بهش زینک دادید؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از چند سالگی بهش زینک میداد که دکتر گفته به خاطر زینک بلوغ زود رس شده؟ چند مدت بهش زینک دادید؟

از بچگیش شاید دوسالش بود زینگ و شربت فروگلوبین میدادم تحت نظر دکترش که دکترش گفت اهنشو قطع کن منم ندادم ولی زینک چون هم اشتهاشو هم مو و پوست ی سری سیستم های اخلاقی و هوشش و رفتاراش تاثیر داشت ادامه دادم که ی دفه بردمیش دکترش گفت نزدیک بلوغشو زودتر باید قطع میکردی دیگه اخرای کلاس پنجم پریود شد انقدر رفتاراش بچگونه اس که باور نمیکنم پری شده هنوز با عروسکاش بازی میکنه و کلا خیلی مسایل بزرگسالی رو بهش واکنش نداره ولی خوب چون همه دوستاش تقریبا تو کلاس پری شده بودن

از بچگیش شاید دوسالش بود زینگ و شربت فروگلوبین میدادم تحت نظر دکترش که دکترش گفت اهنشو قطع کن منم ندادم ولی زینک چون هم اشتهاشو هم مو و پوست ی سری سیستم های اخلاقی و هوشش و رفتاراش تاثیر داشت ادامه دادم که ی دفه بردمیش دکترش گفت نزدیک بلوغشو زودتر باید قطع میکردی دیگه اخرای کلاس پنجم پریود شد انقدر رفتاراش بچگونه اس که باور نمیکنم پری شده هنوز با عروسکاش بازی میکنه و کلا خیلی مسایل بزرگسالی رو بهش واکنش نداره ولی خوب چون همه دوستاش تقریبا تو کلاس پری شده بودن

خانم تو پسرا بلوغ تو‌چ سنی اتفاق می افته؟من پسرم نزدیک ۸سالش هست جدیدا ناحیه تناسلیش مو در اورده ممکن نشونه بلوغ زودرس باشه؟

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

با اجازه اسی

چون پربازدید شده مینویسم 

پسرم ۳سالشه از دیشب تب و لرز داره و ۳تا دکتر بردم حتی تبش کم نمیشه. دست و پاش یخه ولی تبش ۴۰ درجه هست و هذیون میگه.

تو رو خدا دعا کنید یه صلوات مهمونم کنید ان شاالله که با دعای شما حالش خوب میشه

ان شاالله همیشه سلامت باشید و حاجتروا بشید🙏🙏🙏

با اجازه اسیچون پربازدید شده مینویسم پسرم ۳سالشه از دیشب تب و لرز داره و ۳تا دکتر بردم حتی تبش کم نم ...

عزیزم ان شاء الله که هر چه زوتر حالشون خوب بشه 

ولی معمولا وقتی تب داره دست و پا یخ هست از معده هست قبلا دختر من مریض شد نمی تونست وایسه دیگه افتاده بود دکتر گفت معده اش عفونت کرده براش شربت زترو ماکس نوشت اولین وعده را که بهش دادم حالش بهتر شد 

عزیزم ان شاء الله که هر چه زوتر حالشون خوب بشه ولی معمولا وقتی تب داره دست و پا یخ هست از معده هست ق ...

2تا دکتر گفتن یه ویروس جدیده که شایع شده یکیش چرک خشک کن داد اون یکی گفت چرک خشک کن نده سازگار نیست با این و گفت کلا دارو نده جز تب بر . چرک خشک کن و تب بر هرکدوم  رو بهش دادم بالا آورد. شیاف گذاشتم اصلا تب پایین نیومد. مثل بید میلرزه بچه😭 ولی داغه