2777
2789
عنوان

چطوری بابامو آماده کنم

117 بازدید | 8 پست

من ترم ۵ژنتیک هستم 

یکی از دلایلی که این رشته رو انتخاب کردم برای مهاجرت بوده

از ۱۲سالگیم مهاجرت جز رویاهام بوده و هست ،مطمئنم اگه مهاجرت نکنم تا ابد داغش میمونه تو دلم ، تا همین چند وقت پیش هم هدفم همین بود ، ولی چند وقته نیمدونم چرا دو دل شدم نسبت بهش 

الان نظرم اینه آزمون استخدامی آموزش پرورش بدم اگه قبول شدم که هیچی میمونم همینجا ولی اگه نشم ارشد میخونم ، و بعد برای دکترا اپلای میکنم 

نمیخوام فرصت استخدامی رو هم از دست بدم ، چون به پول نیاز دارن و بعد فارغ التحصیلی حتما باید شاعل بشم

من آدم کمالگراییم، و راستش آرزوهای بزرگی تو سرم دارم ، حقوق معلمی هم واقعا در اون حد نیس که بتونه منو راصی کنه ، خودمو میشناسم 

از طرفی من پدرم یه بازنشسته سادس ، برای مهاجرت از نطر مالی نمیتونم ازش انتطار داشته باشم ، مگه اینکه فاند بگیرم 

از طرفی پدرم کلا نطرش اینه من به هرچی دارم قانع باشم و یه زندگی ساده داشته باشم 

ولی من نمیخوام اینطوری باشم 

برای دانشگاه اجازه نداد برم یه شهر دیگه ، گفت چه معنی داره دختر بره یه شهر دیگه ، الانم گاهی مثلا حرف مهاجرت رو میزنم میگه نه، بدرد نمیخوره، فایده نداره 

بخاطر همین خیلیی از این حرف بابام میترسم ، میترسم 

خواهش میکنم بگید چطوری از الان قانعش کنم ؟؟؟ من نمیخوام بخاطر حرف بابام از رویاهام بگذرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این پدری که تعریف کردی مگر اینکه ازدواج کنی تا بتونی بری که اونم راه خوبی نیست چون از چاله درمی‌آید میفتی تو چاه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خوبه ک میدونی چی میخوای و دنبال چی هستی اینطوری راحت تر و سریع تر ب هدفات میرسی. فقط از خواسته هات دست نکش هرچند از نظر خودت دور دست و دست نیافتنی باشن. اگه سفت و سخت پاشون بمونی حتتتتما بهشون میرسی. برو دنبال خواسته دلت بقیش مهم نیس 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
سهی کن همین جا میشرفت کنی،مهاجرت واقعا بدون مشتوانه مالی خیلی سحته

خب من قصد دارم فول فاند بگیرم 

اینجا بمونم فقط باید معلم بشم 

بعد بنطرت مگه میشه اینجا پیشرفت کرد  اونم با معلمی😔