2777
2789
عنوان

بچه دوم و جنسیت و مادرشوهر

291 بازدید | 15 پست

دخترم یکسال و نیمشه

اصن ببینیدش دلتون ضعف میره اینقد ک با نمک و خوشگله

اصن میبرمش بیرون همه میان بغلش میکنن و میگن خوشگله

هزار ماشالله خیلیم باهوشه نسبت ب همه ی هم سن و سالاش

جایی میبرم مهمونی اینقدی ک دلبری میکنه هر کی میرسه بهم میگه براش اسفند دودکن و صدقه بده چشم نخوره

حالا دومی را باردارم

هنوز نمیدونم جنسیتش چیه

بعد مادرشوهرم برگشته میگه وای اگه پسر باشه براش قربونی میکنیم و اینا ینی هر بار منو می بینه میگه کاش پسر باشه

حالا خودم اصن ی ذره هم برام جنسیت مهم نیس همینطور شوهرم فقط.شب و روز دعا میکنیم سالم باشه

اعصابمو خورد میکنن وقتی تا این حد تبعیض قائل میشن

اخه ادم ب هدیه ی خدا اینجوری میگه

میخام سری بعد ی جوابی بهش بدم چی بگم بنظرتون

اینا دیگه نسل پیری هستن عوض نمیشن که میمیرن و افکار بروزتر و درست تر که ما باشیم و باید هم سعی کنیم عاقلانه فکر کنیم جاشونو میگیریم. اصلا نباید ذهنتو درگیر کنی فقط باید لذت ببری از این دورانت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر دارم

اصلا نه باردارم نه قصد دومی دارم

کل خانواده شوهر هروقت منو میبینن

میگن وااای دومی انشالله دختر باشه

بچه فقططط دختر

من کلا محلشون نمیذارم ولی حالمو به هم میزنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینا دیگه نسل پیری هستن عوض نمیشن که میمیرن و افکار بروزتر و درست تر که ما باشیم و باید هم سعی کنیم ...

متاسفانه نسل جدید هم ازاون ور بوم افتادن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ای کاش همه اطرافیان از این حرفا بزنن ولی شوهر آدم براش مهم نباشه و جنسیت براش مهم نباشه

من دومیو باردارم و بچم دختره اطرافیان چه خونواده خودم چه شوهرم خیلی خوشحالن ولی شوهرم گفت کاش این یکیم پسر بود😏

پسرم زندگیمه

همیشه همینطوره 

دختر باشه میگن اره پسر بیاری 

پسر بیاری میگن واییی دختر بیاری 

اصلا نظر کسی سعی کن برات مهم نباشه خدا باتوجه به سرنوشت ادما بهشون جنسیت بچرو میده به نظرم 

این دفعه گفت بگو‌صلاح باشه خدا میده 

کسی از اینده خودش خبر نداره خدا بر اساس اینده زندگی خصوصی هر شخصی جنسیتو‌تعیین میکنه 

دیگه هم خودتو ناراحت نکن ازیزم ارامشتو حفظ کن هیچ اهمیتی نداره این حرفا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اسی کردی ؟چون اسم کوردا بد دراومده که همه میگن چون فلانی کورده بچه پسر دوست داره حالا زن داداش من دوتا دختر داره سومی بارداره جنسیتش هنوز مشخص نیست به مامان می‌گفت حس میکنم بچم دختره مامانم دعواش کرد که چرا ناشکری می‌کنی فقط بگو خدایا سالم بشه جنسیتش هرچی خودت صلاح بدونی حالا ما کوردیم عاشق دختر منم باردارم موقع سونوی جنسیت هی پشت سر هم زنگ میزدن هم خانواده خودم هم شوهرم که ایشالله دختر باشه