2777
2789
عنوان

تبلت بچه هامو شکستم

178 بازدید | 17 پست

دخترم و پسرم که ۵ سالشه هر روز سر تبلت دعوا می کنن

هر چی میگم گوش نمی دن

منم برداشتم شکستمش

دختر ۱۳ سالشه چرا عقلش نمی رسه  کوتاه نمیاد

هر کاری میکنم اونا باز دعوا و جیغ داد

حتی فوحشای بدی میدن به همدیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاموش میکردی میذاشتی توکمد 

اینجوری هم ضرر مالی زدی هم کنترل از دست دادن و خسارت زدن موقع خشم رو یادشون دادی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

درک میکنم چون گاهی دعوای بچه ها،واسه مامانایی که یکسره باید با بچشون چقت بگذرونن،دیوانه کننده هست.ولی خب به خودت ضرر زدی عزیزم،بچه هات یاد میگیرن موقع عصبانیت،بجای حل مساله،بزنن بشکنن و....

این راهش نبوده.

تنبهشون میکردین و مدتی تبلت ممنوع میشد براشون ،بهتربود.یا ساعت مشخص میکردین که مثلا صبحا دخترخانم،عصرا گل پسر تبلت بازی کنن.

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
منم عصبی شدماز خودم بدم میاد چرا اقتدار ندارمقبلشم حالم گرفته بود از شوهرمالانم سرم داره از درد می ت ...

خوب کردی . هم خودتو راحت کردی هم اون بچه هارو. دیگ براشون نخری. چون براشون عادی میشه ک هرچیزی خراب بشه یا بشکنن یا بشکنی پس جاش میاد اقتدار تو حفظ کن

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

ببین دختر ۱۳ سالت تو سن بلوغه حواست باشه روانشو نابود نکنی

خیلی حواسم بهش هست 

امتحان ریاضی داره و داشت تمرین میکرد

فیلم دان کرده بود گفت لازم دارم نمیدم

هر چی گفتم ۵ دقیقه مباحث دیگه ای رو تمرین کن من از سر ددداشت بیوفته یا خودم یه جوری سرگرمش میکنم میگیرم ازش

ولی عصبی شد

منم کنترلمو از دست دادم

من سنم از دخترتون بیشتره  بالا رفتن سن دلیل نمیشه که اون دلش تبلت نخواد 🥲

نباید همیشه توقعتون از اون بیچاره باشه که مثلاً زمان بندی کنید تایمی که دخترتون کلاس داره دست ایشون باشه مثلا 2 ساعت دست دخترتون بوده 2 ساعت هم دست پسرتون بدین 

ولی اگر شرایطش رو داشتین خوب بود برای هر دو تهیه میکردین 

خاموش میکردی میذاشتی توکمد اینجوری هم ضرر مالی زدی هم کنترل از دست دادن و خسارت زدن موقع خشم رو یادش ...

ابنکارو بارها کردم 

بازم به بهانه درس و ...اصرار میکنن

هر روز و شب سرش دعواست

تبلت خودش آسیب دیده بود و داغونش کرده بودن

خیلی حواسم بهش هست امتحان ریاضی داره و داشت تمرین میکردفیلم دان کرده بود گفت لازم دارم نمیدمهر چی گف ...

دخترتون بخاطر امتحانا و شرایط سنیش توی دوره سختیه لطفا یکم آسون تر بگیرید بهش منم وقتی سوال حل میکنم و تمرکز میکنم اگه کسی تمرکزمو به هم بزنه ناراحت میشم شما هم حق دارین ولی حداقل این یک ماه بخاطر استرس امتحاناتش کمکش کنید