2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست
۳ماه. الرژی داشت بهش و رشد چندانی نکرد که عوضش کرد.دکتر فاطمه صفاری قزوین.ویالی ها بهترن،ولی تزریق ...

شمام قزوین هستین؟ منم پیش اون برده بودم هر کی رو میدید با اطمینان می گفت قدش کوتاه می مونه ...

خیلی خوبه حالا تو بلوغ ۲۰ سانت هم که حداقل بلند بشه میشه 176 دیگه اون وقت باید دنبال یه راهی باشید د ...

ژنتیکی هست قد من و باباش بلنده 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا زیادی درازه همکلاسیاش مسخره میکنن

فکر می کنم ما منظور شما را درست متوجه نشدیم شما نگران هستید که چرا علائم بلوغ نداره درسته به نظرم شما هم یه دکتر ببرید حتما راهی داره که بلوغ را جلو بندازن و ویگه خیلی بلند نشه 

۳ماه. الرژی داشت بهش و رشد چندانی نکرد که عوضش کرد.دکتر فاطمه صفاری قزوین.ویالی ها بهترن،ولی تزریق ...

عزیزم امکان نداره عکس بفرستید من ببینم ویالی چیه هر چی که تو نت میزنم که چیزی نمیاد از همون میاد که من دارم قلم سیناتروپین 

میشه بگید دقیقا روش چی نوشته من می خوام برای دخترم بگیرم 

متأسفانه دختر من با ۶ هفت ماه تزريق فقط سه سانت رشد داشت اما دکتر گفت گزینه ی دیگه ای نداریم و بهترین فرصت را از دست دادیم 

گاهی ماهی یک سانت. گاهی ماهی ۱/۵ سانت. این ماه ۳سانت و نیم. متغیر هست.بدون امپول ماهی یک م ...

با امپول هورمون رشد یا تاخیر بلوغ ؟

ویتامین و غذا چیا میدین 

ورزش چی؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ببین منم ۳سال نتونستم ببرم. ولی بلاخره بردمش. و الان میگم ای کاااش عقب نمینداختم و تایم رشد ...

تایم طلاییش چه سنی بوده؟

دختر من مرداد میشه ۹

متولد ۹۴

۱۳۰قدشه 

بلوغشم شروع شده هنوز گیجم چه کنم 

فقط ۱۵روز دیگع نوبت دکتر دیگه گرفتم 

اولی اقا بود 

این خانومه 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
خانوما من تکواندو میفرستم خوبه؟

نه.  دکتر  گفت  شنا،والیبال، ورزش های پرشی، ترامبولین و   طناب.   

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تایم طلاییش چه سنی بوده؟دختر من مرداد میشه ۹متولد ۹۴۱۳۰قدشه بلوغشم شروع شده هنوز گیجم چه کنم فقط ۱۵ر ...

تایم طلایی  دختر    از ۶تا  ۹سالگی   هست.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با امپول هورمون رشد یا تاخیر بلوغ ؟ویتامین و غذا چیا میدین ورزش چی؟

هورمون رشد.

ویتامین ها‌..  دی، امگا و کلسیم با دوز  متناسب با وزن

با امپول هورمون رشد یا تاخیر بلوغ ؟ویتامین و غذا چیا میدین ورزش چی؟

ژیمناستیک  میرفت  دکترش گفت  خوب نیست  دراوردم.  ترامبولین  میره و  بارفیکس

عزیزم امکان نداره عکس بفرستید من ببینم ویالی چیه هر چی که تو نت میزنم که چیزی نمیاد از همون میاد که ...

چون   زدنش راحت نیست  نگفته...من  پرستاری خوندم میتونم  بزنم  براش. الان عکس میدم

عزیزم امکان نداره عکس بفرستید من ببینم ویالی چیه هر چی که تو نت میزنم که چیزی نمیاد از همون میاد که ...

نه بابا زیادی درازه همکلاسیاش مسخره میکنن

عزیزم  نیاز  به دکتر  نیست.