2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590727 بازدید | 6408 پست

اسی انگار   از زبون من   نوشتی. منم  بردم   شهر دیگه   ،دکتر گفت گلدن   تایم   بچه سوخته ، سریع امپول هارو تجویز کرد.ولی گفت   دیر اوردی و    امیدی نیست  چندان.   هربار   نفرین میکنم   اون دو پزشک   اهوازی رو که ۳سال بردم و اوردم  دخترمو و گفتن  هیچیش نیست و نرماله!!!!        بچه ۸ساله کاملا به بلوغ رسیده بود با وزن  ۲۱ و قد  زیر  ۱۲۰😪😪😪😪

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون مال ۹ سالگیش بود الان ۱۱ سالشه. ۴ ماه هم هست پریود شده قدش ۱۴۸ هست . سن استخوانی ش هم الان ...

امپول  تاخیر   بلوغ  نزدید براش؟؟؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بار اول گفت ۱۱بار دوم گفت مطابقت دارد بار سوم ۱۲...ولی دکتر جدیدش گفت ۲سال بزرگترع خودمم موندم

من باشم بیشترو در نظر میگیرم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ممنون عزیزم همچنین گل دختر شما..من قبل از بارداری هم عاشق دختر بودم و هستم ولی هیچ وقت فک نمی‌کردم ا ...

فقط پریودشون سخته وگرنه برا پسر بدتره کوتاه موندن.

داداش من 18سالشه کوتاه مونده 165.167قدشه

برا دختر زیاد بد نیس

من اصلا به هیچ کدوم از بچهام شیر پاکتی ندادم. فیط محلی میخوریم... پسرم بعد 10 ماهگی محلی دادم. اونا ...

محلی از کجا باید گرفت؟همین شیرایی که کیلویین؟

ما تو شهر بزرگ هستیم 

نمیدونم شیر محلی از کجا بگیرم 

مولتی ویتامین و کلسیم چه برندی خیلی خوبه ؟

[QUOTE=346969655]از پس باباش برنمیام شاید قایمکی بردمش حتما میبرمش[/QUOTEشوهر منم هر چی میگفتم بچه ق ...

مرسی عزیزم حتما میبرمش خیلی خوب توضیح دادی تشکر

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
اسی انگار از زبون من نوشتی. منم بردم شهر دیگه ،دکتر گفت گلدن تایم بچه سوخته ، سریع امپو ...

سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی درباره شرایط دخترت که چی بود ؟و علایم بلوغ از چند سالگی ظاهر شد و  اینکه الان چند سالشه که آمپول شروع کردی ؟

15644

خیلی خوبه حالا تو بلوغ ۲۰ سانت هم که حداقل بلند بشه میشه 176 دیگه اون وقت باید دنبال یه راهی باشید دیگه رشد نکنه من حداقل را گفتم دختر من با رشد کمش تا حالا ۲۵ سانت رشد داشته دختر شما شاید ۳۰ سانت هم بیستر بلند بشه 

شما کار خاصی انجام دادید تا حالا بلوغ نشده و برای قدش چیکار کردید خیلی خوبه تو ده سالگی 156 هست