2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست
عزیزم یکی از دخترات بلوغ داره؟؟اون یکی قلش چی؟

یه قل دختر و   بک قل پسرم.  ۳قلو دارم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه. دکتر گفت شنا،والیبال، ورزش های پرشی، ترامبولین و طناب.

شنا و والیبال بفرستم 

دخترم تازه کمربند گرفته خیلی ذوق داره 

خود استادشو دخترای استاد قد بلندن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژیمناستیک میرفت دکترش گفت خوب نیست دراوردم. ترامبولین میره و بارفیکس

ترامپولین و بارفیکس تو خونه میره کنارش تکواندوموندم چ کنم 

خوراکیم که شکلاتو عاشقشه اصلا نمیدونم چجوری جداش کنم شکلات ندم 

میرم بستنی روکش شکلاتی یا شکلاتی میخره

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
خب یه قل پسر یه قل دختر میشه دوقلو😂😂چرا من متوجه نمیشم خنگ شدم

خخخ. دو   قل  از ۳   قل ،مشکل هورمونی دارند‌.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ترامپولین و بارفیکس تو خونه میره کنارش تکواندوموندم چ کنم خوراکیم که شکلاتو عاشقشه اصلا نمیدونم چجور ...

عیب نداره در این حد. بچه های منم   میخورن،ولی رشدشون بد نیست. من کلاااا نتونستم   از نظر غذایی کنترلشون کنم.پس تکنواندو هم بزار بمونه.چون میگی اون دوتا رو میره

شنا و والیبال بفرستم دخترم تازه کمربند گرفته خیلی ذوق داره خود استادشو دخترای استاد قد بلندن

نه.درش  نیار. بزار ادامه بده🤩🤩 فقط اینکه کنارش بارفیکس بره و طناب  بزنه. مبارکه

شما یکسال. من ۳سااال بردم و اوردم هی گفتن عالیه چیزیش نیست😑😑😑😑😑😑درصورتی که وضعیت قد و وزنش ...

عزمزمه منم این سری دخترم و بردم پیش دکتر صفاری که بهش هورمون. شد داده البته دختر من پریود شده. اول برده بودمش پیش دیده بان اون گفت همه چی خوبه . الان شما از صفاری راضی هستین ؟

عزمزمه منم این سری دخترم و بردم پیش دکتر صفاری که بهش هورمون. شد داده البته دختر من پریود شده. اول ب ...

قزوین  هستید؟   من جنوبم،میرمو  میام.  دیده بان بهم نوبت نداد.  من خیلی خیلی خیلی راضیم.  خدا حفظش کنه.  تنها پزشک  ریز بینی که متوجه شد  دخترم پلی کیستیک هست  ایشونه. پزشک های قبلی  اصلا    احتمال  چنین موردی رو ندادن که سونو  بنویسن.  خدا نگهدارش باشه .فقط کمی شلوغه که طبیعیه و حوصله میخواد

عزمزمه منم این سری دخترم و بردم پیش دکتر صفاری که بهش هورمون. شد داده البته دختر من پریود شده. اول ب ...

سن و قدش؟   چندسالگی پری شد؟؟   پری شد قدش چندبود؟

دختر من  ۶ماه مونده بود پری بشه،امپول تاخیر هم تجویز شد   براش.  طبق ازمایش و سونو ش ،دکتر گفت  پری ش نزدیکه. ۲۱ کیلو بود که میخواست پری بشه با قد زیر ۱۲۶

این دارو را هم بیمه قبول کرده؟ قیمت چند میخرید؟ اگر بدون نسخه بفروشن میرم میگیرم اگر نه که نمی دونم ...

بدون  نسخه نمیدم

‌‌ما  با نسخه هم  به زوررر میگیریم😅😅چون  سهمیه بندی هست! بیمه قبول میکنه و ارزونه.  زیر   ۷۰۰ میشه برای یک‌ماه امپول  رشد.

امپول تاخیر هم‌دونه  صد و  ۱۲ میفته حدودا.  ازادش ۵  میلیونه