2777
2789
عنوان

کیا پدر بد دارن

109 بازدید | 17 پست

بابام متعصبه لجبازه وسواسه خشنه بد اخلاقه بد دهنه 

دیوونمون کرده... 😢

گناه من و مادرم چیه...  

فکر کنم کسی بیاد خواستگاریم با این پدری که دارم فرار میکنه 

چیکاررکنم خستم واقعا دیگه نمیکشم 

صد درجه از اینی ک گفتی برو بالاتر

راهی برای چاقی سراغ داشتین دریغ نکنید بهم بگید دعاگوتون میشم😚خدایا میدونم چاق میشم میدونم این آرزوم که از ۱۱سالگی باهامه رو برام براورده میکنی یه روز میام اینجا تاپیک میزنم خانوما راهیی برای لاغری بگین خسته شدم از چاقی 😃😃😃😃😃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری باهاش کنار اومدی؟

تو بچگی شوهرکردم💔❤️‍🩹

راهی برای چاقی سراغ داشتین دریغ نکنید بهم بگید دعاگوتون میشم😚خدایا میدونم چاق میشم میدونم این آرزوم که از ۱۱سالگی باهامه رو برام براورده میکنی یه روز میام اینجا تاپیک میزنم خانوما راهیی برای لاغری بگین خسته شدم از چاقی 😃😃😃😃😃
من شوهر نکردم هنوز رو ازدواج سخت میگیرم ی ادمی مث پدرم گرفتاررنشم

ایشالا توشوهر شانس بیاری و خوشبختترین عالم بشی و این روزای مجردیت و بشوره ببره 🫂🫂🫂🫂❤️❤️

من شوهر نکردم هنوز رو ازدواج سخت میگیرم ی ادمی مث پدرم گرفتاررنشم

ایشالا توشوهر شانس بیاری و خوشبختترین عالم بشی و این روزای مجردیت و بشوره ببره 🫂🫂🫂🫂❤️❤️

😢❤ممنون گلم توام همینطور

❤️❤️❤️❤️❤️

هیچ راهی نیست🥲خیلی ناراحت کنندس ما ک بابامونو انتخاب نکردیم

دقیقا

هیچ راه فراری ندارم

دلم میخواد با آدم درست تشکیل خانواده بدم ولی نمیشه 

آدم درست سمت خانواده من نمیاد 

هزارمین کاربری 😬😬😬 
دقیقاهیچ راه فراری ندارمدلم میخواد با آدم درست تشکیل خانواده بدم ولی نمیشه آدم درست سمت خانواده من ن ...

من سمت دعا و جادو هم رفتم دهنشو ببندم 

نمیشه ک نمیشه😐هیشکی و هیچ چیز نمیتونه ساکتش کنه