2777
2789

تره 

جعفری 

گیشنیز

اسفناج

شنبلیله

کیا اینطوری ترکیب میکنن اینجا بگن 

یا اینکه شما برای سبزی قرمه تون چیکار میکنین؟؟؟

Chef Makola

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینا رو میریزم مثلا یک و نیم کیلو تره جعفری نیم کیلو گشنیز و اسفناج اونجوری طعمشو بیشتر دوست داریم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
شنبلیله اسفناج برگ چغندرشوید تره جعفری گشنیز همه اینا باید باشه تا خوشمزه و خوش عطر باشه قرمه سبزیت

البته من برگ چغندر رو نمی‌دونم ولی اگه خودت تست کردی ک حتما خوبه دیگ

Chef Makola

شنبلیله اسفناج برگ چغندرشوید تره جعفری گشنیز همه اینا باید باشه تا خوشمزه و خوش عطر باشه قرمه سبزیت

نسبت هاش چجوریه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است