2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک چطوری زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 34 پست
عزیزم اول خسته نباشی مامان گل❤ خانمی آدرینای منم خیلی شیطونه هشت ماهش پر شده همش دوست داره بغلم باشه با جاروبرقی کلی براش کنسرت اجرا کردم و خوندم الان تا روشن میکنم خودش دنبالم. آاااااامیکنه😆ولی روروئک خیلی کمک تو آشپزخانه. من بغیر اینم به یک مکان امن وسط پذیرایی عادتش دادم پتو انداختم دورش پر از بالشت داخلشم پر توپ و عروسک ساعتها اونجا بازی میکنه. شبم باباش میاد خیلی کمک باهاش توپ بازی میکنه 😂دخترفوتبالیست... ولی کلا زیاد بغلش نمیکنیم وقتی بهونه گیر و بد اخلاق میشینیم کنارش باهاش دالی بازی میکنیم یا شعر میخونیم یا میرقصیم .کلا دلقک خانمیم😊بچه ها به قسمت مامانای فعال94 هم بیاین❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم خیلی شیطونه      وای که شریش بگیره    من یه کانال دارم تو تبلتش کلافم که می نه می گم بیا اینوببین قربونت قشنگ می ره سرکارررر کانال پراز انیمیشن خوبیش اینه تکراری نیست چه می دونم اونایی که الان توبازاره منم خودم بعضی وقتا حوس می افتم ببینم انیمیشناشو خیلی جالبن 

https://telegram.me/AnimationStory

Instagram: AnimationStory    

یکسالگی بچه شیرین ترین سنشه بنظر من سر و ته کاراتو بزن بچسب به بچه لذتشو ببر دو ساله که بشه خودش میتونه بازی کنه این روزا میگذرن به این فکر کن شاید هیچوقت دیگه صدای بچه یکساله تو خونت نپیچه

کلمه شیطنت برای بچه زیر سه چهار سال اصلا معنا نداره بچه های اسن سنی سراسر کنجکاوی و انرژی ان هیچکدوم از کاراشون ارادی و برای دراوردن لج شما نیست که بهش بگی شیطنت بچه ها تا سه چهارسالگی اینقدر ساده ان که اصلا نمیدونن دارن چکار میکنن فقط بر مبنای غریزشون کار انجام میدن

من دانشجو هم بودم شوهرمم که یا نبود یا اگرم بود من میرفتم سر کلاسام اینه که تو کار خونه و خرید بیرون کمکی نداشتم بچمم خیلی سنگین بود همشم بغل بود ولی دو ساله که شد خیلی تغییر کرد این روزا میگذرن من غذا همش سمبل درست میکردم پلو تو پلوپز میزاشتم مرغو مینداختم اب پز میشد عدسی لوبیا گوشت ابپز کلا غذاهایی که نخوام وایسم تو اشپزخونه برای ظرف شستن سینکم گوده میزاشتمش تو یه سینک تو اون یکی ظرف میشستم وقتی میخوابیدم که باید درس میخوندم خونمونو تو اون دوران گند برداشته بود ولی گذشت من هیچوقت از دست بچه حرص نمیخورم حرص بخورم خودم اذیت میشم 

راستی زیاد ببرش بیرون تا کوچیکه به کالسکه عادتش بده بیرون خسته میکنتش کلی براش تنوعه