2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک چطوری زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 34 پست
بچتو بزار داخل اغوش و کاراتو انجام بده ...همینایی که مثل کیفه...اگه بغل کنی و کاراتو بکنی حتما گودی کمر میگیری که خدا اون روزو نیاره
گر نگهدار من آن است که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تا وقتی همسرت خونه نیس,تا کوچولوت خوابه کاراتو بکن وقتی بیدار شد سرگرمش کن اسباب بازی بذار براش یا بذار روروکش ببر پیش خودت یام باید بغلش کنی دیگه
خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قند فراوان پسر منم این روزا عجیب عصبی میشه داد میزنه چون نمیخاد تنها بمونه منم میبینم اینجوری پیش بره عصبی بار میاد,نمیخام اعصابشو تحریک کنم با خودم میبرمش
از این اغوشیا میترسم میگم یوقت بچم میفته نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم چون یه بار گذاشتیمش رورورک,خوب بود جلو چشمم بود,یهو دیدیم صندلیش کنده شد از جاشینی باز شد دستکاریم نکرده بودیم.واسه همین پیس خودم خیالم راحتتره
طلا جون فعلا همه بچها همینن ، هلیا ما 7ماهشه این طوریه...باید باهاشون ساخت ولی نظر من اینه که خونه مرتب نبود یا غذا اماده نشد مهم نیست...فدای سر خودت و بچت ...مواظب سلامتی جسم و روحت باش که چند سال دیگه که کوچولوت بزرگ شد بیشتر نیازت میشه
گر نگهدار من آن است که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بهترین کار محل ندادن به گریه هاشه و مثلا خوراکی که دوست داره یا یه قابلمه کوچیک یا ابکش های رنگی بزاری جلوش تا اون سرگرم میشه سریع توام غذاتو بپزی هر بچه ای یه قلقی داره هنوز قلق بچه ات دستت نیومده که با چی اروم میشه؟؟؟
منو آذر صدا کنید😊