2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک چطوری زندگی میکنین؟

919 بازدید | 34 پست
سلام،من یه دختر یک ساله دارم.روزا اصلا نمیذاره کار کنم،تا میرم تو آشپزخونه میاد بهم میچسبه،از جارو برقی و ماشین لباسشویی هم میترسه،نمی تونم روشن کنم.این روزا خییییلی عصبیم میکنه،نمیخوام سرش داد بزنم،ولی دیوونه ام کرد. اعصابم ضعیف شده،خیلی زود با شوهرم دعوام میشه. شما چطور تحمل کردین؟
گناه داره به بچه برس کاراتو بعدا بکن لباس بریز تو لباسشویی بعدم ببرش تو اتاق باهم بازی کنین
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه به هر حال میگذرونیم جالبه من پسرم الان تقریبا ذو سالشه تا یکی دوماه پیش خیلی اقا بود و کاری بهم نداشت ولی الان هی میچسبه به من و عین صخره ازم بالا میره دیگه کلافه ام!!!!
منو آذر صدا کنید😊
منم پسرم کوچولو بود از صدای جارو برقی میترسید ولی الان که 13 ماهشه وقتی دارم جارو میکشم حال میکنه😆 ولی اینقد روشن کن تا ترسش بریزه مثلا یه وقتایی که شوهرت خونه ست بگو بغلش کنه اونوقت تو جارو بکش تا اینجوری احساس امنیت کنه من همینا رو کردم الان اصلا نمیترسه
میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
سلام کولش کن چه اشکالی داره ... هم بهش آرامش می ده هم خودت خیالت جمع اه
 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من دوتا کوچولو دارم باید یکم بیخیال بشی تا عصبی نشی من شوهرم میاد خونه دیگه بچه داری با اونه البته دوسه ساعت میبره بیرون من کارامو میکنم ولی خودشم کمکم میکنه بهم سخت نمیگیره منم که بچه هارو ازاد گذاشتم هرکار میخوان بکنن
عزیزم کاراتو با همسرت تقسیم کن یکی ظرف بشوره یکی خونه رو مرتب کنه و ... تنهایی که نمیتونی . خدا رو شکر شوهر من رو تمیزی حساس نیس. امشب میگفتم واایییی چقدر خونه بهم ریخته اس گفت باید با هم تمیز کنیم تنهایی نمیتونی... یکمی هم بیخیال باش همه میدونن بچه کوچیک داری ... به نظرم مهم الان تربیت بچه اس باهاش بازی کن و بیشتر وقتت رو باهاش بگذرون ...
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
منکه. دوتا پشت هم دارم چی بگم، رو رابطم با شوهرمم خیلی تاثیر گذاشته، چون خسته میشم حوصلشو ندارم واسه همین باهاش قهر میکنم که کمی وقت واسه خودم داشته باشم، نمیدونم من اینجورم با همه
خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه