2777
2789
عنوان

معرفی مربی خصوصی رانندگی (خانم )

| مشاهده متن کامل بحث + 66052 بازدید | 140 پست
میشه لطفاً اسم مربی تون رو بگین؟

اسمشو یادم نیس

یه خانم تقریبا مسنی بود

بعد تموم شدن جلسات 

وقتی نشستم پشت ماشین خودم

تازه فهمیدم هیچی یاد نگرفتم و همش خودش کنترل میکرده

آخرم رفتم ۱۴ روز پیوسته تمرین با پدرم

تا قبول شدم

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان ،ی خانم مربی رانندگی خیلی خوب تو اصفهان سراغ دترید من مدت ۱۵ سال گواهینامه گرفتم الانم س ...

سلام عزیزم من اصفهان هستم من خودم ۷بار آزمون رانندگی دادم و هم با مربی مختلف هم مرد و هم زن رفتم و سه تا آموزشگاه توی اصفهان..اما هیچکدوم به دردنخورد من همه رو رد شدم چون ب شدت استرس داشتم و مربی ها هم یا قوانین رو درست یاد نمیدادن ک سرهنگ زدم میکرد یا مثلاً خاموش میکردم داد میزدم من بدتر استرس می‌گرفتم تا یکی از دوستام یه خانمی رو معرفی کرد ببین یعنی فوقووووالعاده بود من تو اولین آزمون بعد از جلسات رانندگی قبول شدم عااالی بود این خانم هر جا برسم اسم رانندگی بیاد این خانم رو معرفی میکنم خدا خیرش بده من الان حرفه ای شدم حتی به راحتی بیرون شهر هم رانندگی میکنم

خانم رضوانی هست اسمش

آموزشگاه رانندگی فردوسی۰913739527۲

اینم شماره ش 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

آموزشگاه رانندگی پارس می تونید شهریه رو اقساطی بدید و   آموزش رانندگی خصوصی ببینید 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

سلام من با آقای کربلایی آموزش رفتم واقعا با دل و جون آموزش میدن و اعتمادی به نفس وآرامشی که ایشون به هنرجو میدن هیچ مربی این آرامش به جرات نمی تونم بدن واقعاکارشون عالیه ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی