2777
2789
عنوان

معرفی مربی خصوصی رانندگی (خانم )

| مشاهده متن کامل بحث + 66052 بازدید | 140 پست
بچه ها پرونده رانندگی من ماله سال 85 بود توی 5 سال بیشتر از ده تا مربی عوض کردم اصلا میترسیدم برم ام ...

سلام

عزیزم نمیشه براتون پیام ارسال کرد چون از دوستان شما نیستم .. میخاستم لطف کنید شماره مربی که گفتید رو به بنده هم بدید .. متشکرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان راستش من اینجا پست نمیذارم و هر موقع دنبال موضوع خاصی باشم میام و از نظرات دوستان استفا ...

سلام ببخشید هزینه کلاسشون چقدرهست؟کدوم سمت تهران هستن

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام

من تازه دارم رانندگی یاد میگیرم متاسفانه مربی اموزشگاه اصلا خوب نبود اومدم توی این سایت و  دیدم دوستان چند نفر رو معرفی کردن

الان خواستم تجربمو باهاتون به اشنراک بزارم

خانم زود رنج سمت شرق رو معرفی کردن که من باهاشون یه جلسه برداشتم خوب اموزش میدادن با حوصله بودن قیمتشون هم منتسب بود تنها اشکالی که دتشتن ماشینشون بود هم دنده و هم کلاج ماشین اذیت میکرد

اقای رمضانی رو تماس گرفتم ساعتی ۲۵۰ میگرفت و برای من مقدور نبود 

آقای جاووری رو رفتم که ایشون بیشتر کرج هستن ولی لطف کردن اومدن تهران جلسه اول رو و من واااقعا راضی بودم خیلی با حصوصله و ریلکس هستن بابت اشتباهاتی هم که میکنم غر نمیزنه  یه مقدار هزینه اش برای من سنگین بود ولی من چند جلسه ای رو باهاشون برداشتم ساعتی ۱۲۵ میگیرن  09352846142 

شماره اقای رمضانی و خانم زودرنج توی تاپیک هست به همین دلیل من نزاشتم دیگه

سلام عزیزان ،ی خانم مربی رانندگی خیلی خوب تو اصفهان سراغ دترید من مدت ۱۵ سال گواهینامه گرفتم الانم سنم ۵۲ سال هست از بس حسرت رانندگی را دارم هرشب خواب می بینم می ترسم سنم بیشتر بشه دیگه دیر بشه خواهشا تا دیر نشده اگر کسی که اعتماد به نفس بهم بده خبر دارید لطفا لطفا معرفی کنید .قربان محبتتون

بچه ها پرونده رانندگی من ماله سال 85 بود توی 5 سال بیشتر از ده تا مربی عوض کردم اصلا میترسیدم برم ام ...

سلام دوستان ، ببخشید کسی مربی رانندگی خوب تو نیشابور سراغ داره ؟ من از سال ۱۳۹۰ شش تا مربی گرفتم . اما هنوز رانندگی یاد نگرفتم . اصلا شما فکر کنین من خنگ ترین آدم روی زمینم .صد بار برام توضیح دادن بازم متوجه نشدم . خیلی ها بار اول می رن امتحان می دن قبول می شن اما من بعد این همه مدت ، با این همه خرج  ...... (مایه ی خجالت)  به خدا دست خودم نیست خیلی خیلی هولم . زود دستپاچه می شم . خیلی گیجم . هزار بار تو ذهنم همه چیو دور می کنم ، می نویسم که مثلا نشستم تو ماشین چی کار کنم (یا برای کارای دیگه )  اما بازم فراموش می کنم . دیگه نمی دونم چی کار کنم . خسته شدم . بریدم . وقت می گیرم برم امتحان بدم ولی چون هیچی یاد ندارم جرآت ندارم که برم امتحان بدم ، نمی رم . تو رو خدا شما رو به حضرت ابوالفضل قسم اگه مربی خوب تو نیشابور سراغ دارین معرفی کنین .  تو رو خدا کمکم کنین . ممنون 

سلام اگه هنوزم دنبال مربی حرفه ای و خوب میگردید فقط آقای جاوری.  خیلی مربی با اخلاق و با حوصله ای هستن من چند  سال بود گواهینامه داشتم ولی میترسیدم رانندگی کنم تا با ایشون آشنا شدم ایشون با آموزشای تکنیکیشون و با اعتماد به نفسی که حین آموزش به هنرجوشون منتقل میکنن به من کمک کردن که من الان بعد چند جلسه آموزش خودم رانندگی میکنم و همیشه مدیون ایشون هستم چون آرزوم بود که راننده بشم هر کی که ترس داره از رانندگی توصیه میکنم یه چند جلسه با آقای جاوری کلاس برداره مطمئنم که پشیمون نمیشه ایشون آموزش با ماشین  بدون پدال کمکی دارن که خیلی زودتر آدم رو به اون اعتماد به نفس رانندگی میرسونه هم با ماشین خودشون آموزش دارن هم با ماشین خودمون   من از همون لحظه اول که بهشون زنگ زدم این اطمینان رو بهم داد که یه راننده حرفه ای میشم والانم خدا رو شکر خیلی راضیم تو تهران و کرج آموزش میدن   این هم شمارشونه ۰۹۳۵۲۸۴۶۱۴۲  پیج اینستاگرام هم دارند و پستای اموزشی میزارن driving.62 

موفق باشید خواهران گلم 🌹❤️

سلام دوستان من با خانم نوروزی تو آموزشگاه رانندگی چمن نبش سمنگان کلاس گرفتم  بار اول امتحان گواهینامه مو قبول شدم بعد گواهینامه م چون ماشینم دنده اتوماتیک بود  چند جلسه  گرفتم عالی بود   جوری پارک دوبله میزنم شوهرم میگه خوبه مرد نشدی😄😄😅