2777
2789
عنوان

معرفی مربی خصوصی رانندگی (خانم )

| مشاهده متن کامل بحث + 66052 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من باجاوری رفتم اولا هزینه آموزش هواپیما و میگیره و همیشه هم گشنست ویاتشنست یادنبال آب هویجه یا ساندویج  اصلاآموزش نامیده فقط از خودش تعریف می‌کنه من نمی‌دونم این دوستی که از ایشون تعریف می‌کنه انگیزش چی بوده فقطم چشم بد به دختران داره برین ببینین حقیقت داره یانه توصیه نمیکنم باجاوری برین خطرناکه برای دخترایی که درقید اخلاق نیستن خوبه

مربی فقط آقای کربلایی هم با انصاف وهم با اخلاق وآموزشش ازهمه مربیها بهتره ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ کربلایی

سلام درست میفرمایید آقای کربلایی بااخلاق وباانصاف هستن من فکرمیکنم هنرجوهاشونم بیشترازبقیه مربیهاهست توکامنتها هم همه ازایشان تعریف کردن کاش آقای کربلایی رو زودتر پیداکرده بودم ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲کربلایی

خانومی میدان فاطمی امیر آباد هستن

عه ما هم خونمون دقیقا همینجاس😂

من اموزشگاه بهار میرم تو میدون انقلاب 

مربیمم فعلا ک تو این ۷جلسه خوب بوده

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

سلام منم باآقای کربلایی رفتم آموزش خیلی خوب بودن تمام مراحل رانندگی بطور حرفه ای وآسون یاد میدن که خودم باورم نمیشه که توترافیک تهران راحت رانندگی میکنم  شماره ایشون رامیزارم تا تمام دوستان مثل من راننده خوبی بشن ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

ببخشید میشه شمارشو برا من بفرستین؟

من خیلیییییی اذیت شدم سره گواهی نامه ۷بار رد شدم و چندبار مربی عوض کردم با اقا و خانمآموزش دیدم اما سرهنگ یا سره قوانین ردم میکرد یا استرسی که داشتم واقعااا خیلی هزینه کردم دیگه نا امید شده بودم از گواهی نامه گرفتن دوستم یه مربی بهم معرفی کرد که خدا خیرش بده انقدررر خانم مسلط و خانم صبوری بود که من با اولین جلسه قبول بشم خدا خیرش بده خانم رضوانی

اینم شماره ش۰913739527۲

دقیقا منم باجناب کربلایی رفتم آموزش ایشونم منو بردن اتوبان جاده آتشگاه که از جاده چالوس سخت تره آموزش آقای کربلایی فوق العادس روی کلاچ ،فرمون ،آینه خیلی دقیق کار میکنن نیم کلاچ حرفه ای وسریع تو سربالایی یاد میدن ازهمه مربیها که من تماس گرفتم ازلحاظ مبلغی هم ازهمشون کمتر میگیرن  باید برین خودتون تو جلسه اول متوجه میشین شما شونو میزارم دوستان هم مثل من راننده خوب بشن09108606882آقای کربلایی