2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه?

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 121 پست
سارگل مشکل تو دو بهش داره، بخش اول اینکه شوهرت س مپضوعات بی اعمیت عصبی میشه و بخش دوم اینکه وقتی عصبی میشه واکتش نا متناسب نشون میده، هر کدوم از اینا جداگونه باید حل بشه. اگه دوستش داری کمکش کن این مشکل رو حل کته، کاری که همسر من کرد.
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارگل مشکل تو دو بهش داره، بخش اول اینکه شوهرت س مپضوعات بی اعمیت عصبی میشه و بخش دوم اینکه وقتی عصبی میشه واکتش نا متناسب نشون میده، هر کدوم از اینا جداگونه باید حل بشه. اگه دوستش داری کمکش کن این مشکل رو حل کته، کاری که همسر من کرد.
تو رو خدا برام دعا کنین داشته هام باهاش کم نیس همه حسرت زندگیم و میخورن ولی این اخلاقش واقعا بده.ی زندگی ایده آل دارم خونه ماشین پول ی پسر خوب و باهوش تن سالم بخدا نمیدونم چرا اینجوری میشه از سر درد دارم میمیرم
بله باید جلو آدم عصبی که دست بزن داره رعایت کنیم که بیشتر تحریک نشه که اینو هممون می دونیم،ولی باید یه فکری به حالش بکنیم ،روانشناس ،دارو درمانی یا حتی ترک کردنش وقتی که جونمون در خطره ،نه این که بسوزیم و بسازیم ،البته کلی گفتما من برای زندگی کسی نسخه ی جدایی نمی پیچم حرفم کاملا کلی بود
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
سارگل جون انشالا حل می شه حتما برید پیش روانشناس و روانپزشک عزیزم
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
این مشکل صد د، صد قابل حله سارگل جونم. اصلا نگران نباش، فقط همراهیش کن که بتونه پروسه درمان رو خوب طی کنه، من اگه همیرم نبود هرگز نمیتونستم
در کل حرفم اینه نباید ما زنا تو سری خور باشیم ،کاملا هم واقع بینم سوختن و ساختن با آدم عصبی که دست بزن داره و حل نکردن مشکل،واقع بینی نیست ،ترسو بودنه هر مشکلی راه حل داره ،امیدوارم ما زنا با دید باز پسرامونو خوب بار بیاریم که برای زنها احترام قائل باشن نسلای بعدیمون اینطوری نشن
2810