2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست
خب همین دیگه دقیقاااا این حرفارو زن دایی من‌میزنه  اگه هاوکینگ راست بگه چی ؟ دارم دیوونه میشم

مثلا بر فرض که راست میگه آیا چیزی از دست میدی؟؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اگه حق با اون باشه چی؟  من‌میترسم سرکار باشیم  بخدا کمکم کنیم  اصلا شخصیتم عوض شده ...

چطور حق با اونه  وقتی در طول تاریخ اینهمه معجزه اتفاق افتاده این معجزات برای امثال زندایی تو بوده ها

زنداییت میگه کائنات جهانو اداره میکنن خب سوال اینجاس خود کائناتو کی به وجود اورده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت هافکینزه یعنی چون وجود خدا روانکار کرد دچار این بیماری شد؟ یعنی اینهمه آدم که مریض میشند مورد ...

اره همون منم تو ی پست اینستا دیدم کسایی ک وجود خدارو انکار کردن و عاقبتشون چندنفر بودن فقط همین معروف بود 

حالا حتما باید در مورد اعتقادتون با هم حرف بزنید؟ ما یه عالمه دوست بودیم تو خوابگاه که خیلی با هم دو ...

😅😅😅وقتی میاد میشینه تو اتاقم یه ریز حرف میزنه عین ساعت بدون توقف

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
یعنی هنوز امیدی هست😍🥺 من کاربر عرر بودم تو تاپیک اولت درباره اسمت بود آره مهر ماه لغو میکنم 😬ال ...

چرا امیدی نباشه 

آره یادمه حافظت خوبه ها 😁

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
اره لطفا معرفی کنید .

صوت های شرح کتاب آن سوی مرگ امینی خواه(همینو بزنی گوگل میاره)

صوتهای شنود امینی خواه 

صوتهای معاد در قران کریم آقای موسوی گرمارودی(این رو هم از سایت استاد امینی خواه پیداش میکنی)، فقط یه مقدار نیاز به فکر و تمرکز داره چون تفسیر قرآنه یجورایی؛ اول اون دوتای بالا رو گوش کن 

مستند صدر عشق 

مجموعه ملازمان حرم(گفتگو با همسران شهداست)

کتاب علمدار (پی دی افش داخل کانال شهید ابراهیم هادی تلگرام هست میتونی رایگان بخونی،خود انتشارات نشر داده)

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اگه منظورت استیون هاوکینگ اون به بیماری als تو ۲۱ سالگی دچار شده که بهش فلج به مرور اندام ها میگن که ...

اره درسته منم همیشه گفتم من ادم مذهبی نیستم حتی خیلی به امام و ائمه و بهشت جهنم اعتقاد ندارم شایدم باشه اما چیزی ک از بچگی تو مغزمون فرو کردن ک اگ دروغ بگی از تو دهنت کرم میریزه بیرون(این تو کتاب دبستان بود) یا اگ موهات دیده شه خدا تو جهنم از موهات اویزونت میکنه اینارو قبول ندارم ولی وجود خدارو خیلی قبول دارم حتی هرروز باهاش حرف میزنم اینی ک من گفتمم ی پستی بود تو اینستا درباره کسايی ک وجود خدارو انکار کردن و عاقبتشون چندنفر بودن فقط همین معروف بود 

صوت های شرح کتاب آن سوی مرگ امینی خواه(همینو بزنی گوگل میاره) صوتهای شنود امینی خواه  صوتهای ...

اسکرین شات گرفتم ازش 

ممنون عزیزم 💗انشالله یکی یکیشو مطالعه میکنم

تو چرا نمیتونی رو اون اثر بذاری؟ چرا اون روی باطل خودش اینقدر مقاومه و تو روی حق خودت اینقدر سستی؟& ...

اعتراف میکنم منم اعتقاداتم زیاد قوی نیست اما نمیخوام قبول کنم 

عزیز جان ایشون اعتقادات منو مسخره میکنه حرفاش باعث شده من به وجود خدا شک کنم من کاری به کارش ندارم& ...

ضعف شخصیتی و ضعف ایمان و عدم اطمینان از اعتقادات گذشته باعث اش شد نه خود اون فرد و حرفاش

شاید این یه موقعیت پیش اومده تا شما ایمان ات و خودت رو قوی کنی