2777
2789
عنوان

زن داییم اصلا به خدا اعتقاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 8870 بازدید | 175 پست

اسی کسی که خدارو قبول نداره کافره برو بخون تو گوگل حکمش چیه 

و رفتو  امد با این شخص گناهه اصلا

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

دقیقا واسه همینه که میگن اصول دین تحقیقی هستن نه تقلیدی، برا اینکه با هر شبهه ای ایمانمون نلرزه 

دختر خوب برای سفت و محکم شدن عقایدت وقت بذاری درست میشه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم به اعتقاد ایشون احترام بزاری و درک کنی موردی نداره تهش هرکی تو قبر خودش می‌خوابه دیگ... غیر ...

عزیز جان ایشون اعتقادات منو مسخره میکنه حرفاش باعث شده من به وجود خدا شک کنم

من کاری به کارش ندارم 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
دقیقا واسه همینه که میگن اصول دین تحقیقی هستن نه تقلیدی، برا اینکه با هر شبهه ای ایمانمون نلرزه  ...

چجوری؟ میشه راهشو یادم بدید

بچه ها من میخوام باور نکنم اما خیلی بی دین و ایمونه  مثلا ایته الکرسی بخونم مسخره میکنه کلافه ...

اونوقت یه اتفاقی براش میفته کیو صدا میزنه؟چون همه ادما یجاهایی ناخوداگاه خدارو صدا میزنن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
ی یارویی بود اسمشو یادم رف شخص خیلی معروف بود و تاثیرگذار یجور نابغه ی بار اومد تو مصاحبش وجود خدارو ...

اگه منظورت استیون هاوکینگ اون به بیماری als تو ۲۱ سالگی دچار شده که بهش فلج به مرور اندام ها میگن که آروم آروم تمام بدنش فلج شده این اتفاق می‌تونه برای هر آدمی بیافته و هیچ ربطی به این که گفته به خدا اعتقاد ندارم نداره 

این خدایی که شماها تو دهنتون ساختید واقعا خیلی ترسناکه فکر می کنید اگه یکی بگه وجود نداره سریع میزنه فلجش می کنه یا سوسکش می کنه خدا آنقدر بزرگ و بخشنده است هزار برابر بیشتر از مادر که اصلا حرف های بنده هاش که قبولش دارن یا ندارن براش مهم نیست 

چجوری؟ میشه راهشو یادم بدید

اره عزیزم 

موثرترین راه برای خود من، گوش دادن صوت بوده 

کتابها و مستندهای شهدا هم کمک کننده ست 

اگه خواستی بگو معرفی کنم برات 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اگر منظورت استیون هاوکینگ اون بعد از فلج شدن خدا رو انکار کرد تازه از همون موقع نبوغش نمایان شد تا ه ...

خب همین دیگه دقیقاااا این حرفارو زن دایی من‌میزنه 

اگه هاوکینگ راست بگه چی ؟ دارم دیوونه میشم

الگو نگیر

الگو باش ...

مواظب اعمالت وخودت باش 

اول واخرش مقابل میزان الحق میایستیم ،خدا مهربانه ووجود مبارکش همه جا تقدس داره 

همین که طینتت پاکه وروح پاکت که عذاب وجدان گرفته کافیه ،توبه کن 

نمازتو بخون ،ذکرتو بگو 

خدارو چه دیدی الگوش شدی وکشیدیش 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

حالا حتما باید در مورد اعتقادتون با هم حرف بزنید؟ ما یه عالمه دوست بودیم تو خوابگاه که خیلی با هم دوست بودیم شیعه ، سنی ، مذهبی شدید ، به قول شما بی دین ولی از نظر اعتقادی اصلا روی هم رو هم تاثیر نذاشتیم

اره عزیزم  موثرترین راه برای خود من، گوش دادن صوت بوده  کتابها و مستندهای شهدا هم کمک کن ...

اره لطفا معرفی کنید .

اگه قرانو با تفسیر بخونم درست میشم؟ از خودم بدم اومده

فک کنم با تفسیر سنگین شه، ولی اگر میخوای امتحان کن. ولی ترجمه خوب انتخاب کن، انصاریان و قمشه ایی ترجمه های روون خوبی دارن. اشکال نداره که قشنگم❤️ پیش میاد همچین اتفاقایی، باید یاد بگیری درست مدیریتش کنی. نمازتم شروع کن سر وقت بخون، کمکت میکنه، معنی ایه ها و کلماتی هم که میگی و یاد بگیر + حضور قلب بخون، خیلی تاثیر میذارن