2777
2789

هیچ رفتاری ب اندازه رفتار خونواده م وقتی از دانشگاه انصراف دادم نبود

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بهم میگن مهم اینه که تو تلاشتو داری میکنی حالا نتیجش هرچی شد خرابم بشه دوباره بخون اگه هم دوس داری برو دانشگاه آزاد اگه کشش داری و علاقت مهمه دوباره بخون 🥲🥲🥲

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندبارکنکور ندادم 

ی بار کنکور دادم شهردیگه ای قبول شدم نرفتم 

خودمم اصلا دوست ندارم الکی وقتمو بذارم واس کنکور 

بجاادم وقتش رو چندسال بذارره واس کنکور اونم قبول نشه 

ت این چندسال بره کار پیدا کنه کارکنه دانشگاه آزاد بره پول بده درس بخونه 

دیگ حالا اونی ک میره آزاد بااونی ک میره دولتی فرقی نداره تازه پارتی داشته باشی سواد نداشته باش قبول میشی

بهم میگن مهم اینه که تو تلاشتو داری میکنی حالا نتیجش هرچی شد خرابم بشه دوباره بخون اگه هم دوس داری ب ...

به منم چیزی تحمیل نمیکنن اما خب در رابطه با اینده خودم ناراحتم 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
کنکور فقط یه بخش کوچیکی از آیندس 🥲🚶 سعی کن از مسیر لذت ببری

نمیدونم اصلا تکلیفم با خودم مشخص نیست چه غلطی میخوام بکنم  میترسم با شرکت نکردن تو کنکور فرصت بزرگی از دست بدم 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
چجور تحمل کردی

من بیخیالشون شدم آرزوهام مهمتر بودن

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
بعدش دوباره کنکور دادین؟

آره رشته ای ک میخواستم کنکور دادم

2810