2777
2789
عنوان

پشت پرده محصولات صفیاه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 41979 بازدید | 128 پست

قیمت ها خیلی بیشتر از ارزش واقعی محصول هست. من اون اوایل که با اخلاق ایشون آشنا نشده بودم، همه محصولات رو خریدم😬

شامپوهاش که به شدت رقیق بود، کرم ها هم بعد از ی مدت خشک شد و قابل استفاده نبود.

میخوام بگم گول ظاهر مذهبیش رو نخورید، از خدا و پیر و پیغمبر خوب بلده پول دربیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام در خصوص محصولات صفیاه دزد اسلامی باید بگم ک بنده هم کرم ضد لک ازش خریداری کردم ک دوماه استفاده کردم جواب نگرفتم ی قسمت صورتم لک ایجاد شده هرچقد کامنت میزارم همرو پاک میکنند اومد دایرکت که باید ۳تا۶ ماه استفاذه کنی

خب اگ بدتر شد صورتم چی؟ بعدش دیگ جواب دایرکتم نداد ... خدا لعنتش کنه... منم گول تبلیغات و تعاریفی ک میزاشت خوندم.. کاش متعجب میشدم ازین همه تعریف و عدم نارضایتی حتی یک نفر... خدا لعنتش کنه لعنتتتتت

شاخه نبات ب نظر من شما یکی از رقبای ایشون هستین و دارین همه اینارو براساس حسادت مینویسین، خواهشا کمی ...

دقیقا، منم استفاده کردم و راضی بودم، رژ لب های خوشرنگ و طبیعی، کرم پودر سبک و گیاهی، ضد آفتاب سبک، بکوب بساز، کرم سلولزا که کلی صورت رو پر کرد بدون اینکه بخوام فیلر تزریق کنم، با کرم گیاهی، پیجشون رو هم چند ساله دارم و هر روز استوری هاشون رو دنبال میکنم. کاملا مشخصه دارید تخریب میکنید که بعد بیای محصول خودت رو بگی

لطفا برای تبلیغ خودتون، دیگران رو به دروغ تخریب نکنید، خودن توی صفحات بعدی داری تعداد خرید از سایت صفیاه رو در هر ثانیه. آمارش رو میگی که چقدر بالاست. ۹۰ درصد اینایی که خرید میکنن، کسانی هستن مثه من که برای بار دهم دارن میرن سایت خرید،چون محصولات رو استفاده کردیم و راضی بودیم، کدم بکوب بساز، رژ لب های گیاهی و خوشدنگ، کرم پودر گیاهی و سبک، ضد آفتاب سبکش، کرم سلولزا که باعث مر شدن صورتم شد و دیگه نیازی نیست برم فیلر تزریق کنم، تونیک موی صفیاه. خانم هایی که اینجا تشریف دارن خودشون چند روز برن استوری های پیج صفیاه رو دنبال کنن و یا خودشون چند بلر محصولات رو بگیرن و حداقل ۶ ماه طبق دستور استفاده کنن، مثه بنده صف میبندن پشت سایت که محصولات شارژ بشن و برن برای ثبت سفارش

لطفا برای تبلیغ خودتون، دیگران رو به دروغ تخریب نکنید، خودن توی صفحات بعدی داری تعداد خرید از سایت ص ...

الان میشه تبلیغ کار من رو نشونم بدید؟

من احیانا مالک برند اوریاژ هستم؟ یا نیتروژینا؟

بزرگوار اصلا همه ی عالم برن محصولات ایشون رو بخرن فرقی به حال من نداره،

من این اطلاعات رو فقط گذاشتم برای کسایی که پول زحمت کشیده دارن و می‌خوان تحقیق کنن قبل خرید،

وگرنه هرکی بره بخره، خودش به نتیجه می رسه و میگه ااا اینجا خونده بودما ولی گوش ندادم!!! این چه نفع و ضرری برای من داره؟!

من مستدل و مستند حقیقت رو نشون دادم.

اندکی هوش رسانه کافیه برای درک جریان موجود.

لطفا برای تبلیغ خودتون، دیگران رو به دروغ تخریب نکنید، خودن توی صفحات بعدی داری تعداد خرید از سایت ص ...

خوبه بلد باشیم مستند و مستدل صحبت کنیم،

بدون تهمت زدن، فرافکنی و ادعای تو خالی....

این گوی و این میدان،

خیلی راضی بودید و صورتتون مثل تزریق فیلر پر شده؟

بفرمایید یه عکس قبل و بعد بگذارید،

نگران هویتتون اگر هستید میتونید چشماتون رو سیاه یا کراپ کنید و تمام.

بفرمایید.

این تاپیک تا به الان ۱۷ هزار بازدید داشته و چند مورد اعلام رضایت شده؟ کمتر از انگشتان یک دست!!!!

سلام دوست عزیز شمایی محصولات صفیاء رو تایید نمیکنید آیا میتونید محصولات دیگه ای که جایگزین اون محصولات یا بهتر از اون رو به ما معرفی کنید؟محصولاتی که جوابگویی صددرصد داشته باشن؟ 

کمک بزرگی میکنید 

این تاپیک تا به الان ۱۷ هزار بازدید داشته و چند مورد اعلام رضایت شده؟ کمتر از انگشتان یک دست!!!!

من بکوب بساز و دورچشم استفاده کردم‌بافت سنگین و چربی داره هیچ اثری هم ندیدم بعد چند ماه از استفاده جوش های خیلی بدی هم‌زدم

شاخه نبات ب نظر من شما یکی از رقبای ایشون هستین و دارین همه اینارو براساس حسادت مینویسین، خواهشا کمی ...

سلام عزیزم قلبم داشت وادمیستاد تا ک نظر شمارو دیدم میتونید الان بگید نظرتون راجب کرم بسازو بکوب چیه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.