2777
2789
عنوان

پشت پرده محصولات صفیاه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 41913 بازدید | 128 پست
من بکوب بساز و دورچشم استفاده کردم‌بافت سنگین و چربی داره هیچ اثری هم ندیدم بعد چند ماه از استفاده ج ...

سلام کی خرید زدید؟؟ شما چ قیمت گرفتید من خیلی دو دل شدم قرار بود امشب واریز کنم ک همراه بانکم مسدود شد

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
دقیقا، منم استفاده کردم و راضی بودم، رژ لب های خوشرنگ و طبیعی، کرم پودر سبک و گیاهی، ضد آفتاب سبک، ب ...

سلام عزیز جنس پوستتون چیه؟؟؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام در خصوص محصولات صفیاه دزد اسلامی باید بگم ک بنده هم کرم ضد لک ازش خریداری کردم ک دوماه استفاده ...

سلام جنس پوستتون چیه

من از بکوب بساز و صابون واژینال استفاده کردم بسیار عالی بودن پوست صورتم روشن شده بود  وعفونت ...

سلام عزیز جنس پوس پوستتون چیه

سلام.ممنون از این تاپیک.امیدوارم باعث آگاهی بشه.

منم محصولاتشو خریدم .وقتی رسید شوکه شدم از حجم و تفاوت ظاهری که با عکسهای تبلیغاتی داشت.راجع به کیفیت که صفر.کرمها بسیییاررر سنگین و چرب و بدبوووو.نمیدونم بعضیا چجوری میگن سبک.من هرچی گرفتم سنگین و چرب و بعد یه مدت استفاده هیچ تاثیری ندیدم.تازه اونموقع کامنتا رو هم بسته بودن.عکس صورتشم نمیزاشت.پشتیبانی هم خیلی بد جواب دادن.نمیدونم اون دنیا چطور میخواد جواب اینهمه آدمو بده. گول ظاهر مذهبیش رو نخورین کرمها هیچ تاثیری نداره.این خانم فقط یک بلاگره مثل بقیه بلاگرا که با شوآف و نشون دادن زندگی شخصی و با چاشنی دین و قرآن داره محصولات بنجلشو میندازه به مردم. فقط یه فروشنده قهاره که گنجشکو رنگ میکنه جای قناری میفروشه همین

بهترین کار اینه که خودتون درست کنید من تا حالا محصول مراقبتی ندیدم که واقعا نتیجه بده 

عزیزم من یازده ساله کار میکنم به لطف خدا همه راضی بودن همین خاطر حضوری گذاشتم مشکلی داشتند برگردم یا حتی مشتری یکساعت باهاش صحبت میکنم اینها فقط سایت و تمام 

09137747723این شمارم هست تبلیغ نیست واقعیت میگم

اینو که دیگه نگم!!! 🤣 این صابون آبروی صفیاه هست ایشون ادعا می کردن صبح میزنن و تا شب تکون نمیخوره! ...

دوست عزیزبهترین ژل لیفت ابرو بسیار عالیست مارک اوینا کرم هست برای ابروهای کاشته شده هم عالیه  از پیجشون خرید کنید ایشون کد رهگیری هم جهت اطمینان میدهند

دوستان سلام منم هم نظرم رو در مورد محصولات صفیاه میگم امیدوارم به کارتون بیاد 

اول اینکه این خانم پیج اینستاش رو طوری تنظیم کرده که دوتا ادمین شبانه روز کامنتا رو کنترل میکنن یعنی شما نظر بزاری که از محصولات نتیجه نگرفتی به فاصله دو دقیقه کامنتت حذف میشه پس این نشون میده که واقعا فریب میدن مردم رو 

دوم اینکه من چندتا از محصولاتش رو خریدم واولین چیزی که شوکه میکنه شمار و حجم بسیار کم نسبت به قیمت هست 

سوم اینکه تا شما بخوای از اون محصول نتیجه بگیری تموم میشه انقدر کمه واگه بخوای دوباره سفارش بدی هم بایدکلی هزینه کنی هم یکماه صبرکنی تادستت برسه وعملا دیگه تاثیری برات نداره 

چهارم اینکه ایشون بلاگرخوب وتبلیغ کننده خوبی هستن وشما فکر میکنی اگه این محصولات رونخری باخت دادی ولی وقتی میخری میفهمی تو بازار هزارتا محصول مشابهش با قیمت پاینتر هست 

وآخر اینکه من از کل محصولاتی که ازش خریدم زیر ۲۰ درصد نتیجه گرفتم 

امیدوارم نظرم براتون مفید باشه  

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        
دوستان سلام منم هم نظرم رو در مورد محصولات صفیاه میگم امیدوارم به کارتون بیاد اول اینکه این خانم پیج ...

دقیقا کامنت های منفی به سرعت پاک میشه!هم پیج خودش ، هم سدنا اسکارف خواهرش!!  روسری سفارش دادم معیوب بود ! بهش پیام دادم رسیدگی نکردن! و بعد چند بار پیام بی جواب تو دایرکت ،وقتی زیر پست نوشتم که چرا جواب نمیدین ، بلاک کردن!!

مردم خودشون باید آگاه باشن و گول تبلیغات و شوآف رو نخورن‌

این خانم کلی سروصدا کرد که آی مردم من مجوز بهداشت صابون واژینال رو گرفتم !! آیا تا به حال مجوز یا برکه رسمی بهداشت رو نشون داده؟!!   

یا اینکه اینهمه ماما و پزشک از این صابون دارن عمده سفارش میدن یکبار شده از یکی از اونها مصاحبه بگیره !!! تقصیر خود مردمه که گول تبلیغات بی پایه و اساس این خانم رو می خورن 

ی مصاحبه گرفت اونم مادر بزرگش بود 

کسی که واقعا اینهمه رضایت داشته باشه باید مستندات واقعی ارائه کنه نه چند تا کامنت که ممکنه خودشون بذارن 

مردم باید خودشون هوشیار باشن

دوستان سلام منم هم نظرم رو در مورد محصولات صفیاه میگم امیدوارم به کارتون بیاد اول اینکه این خانم پیج ...

یه سوال ذهنمو درگیر کرده اگه نتیجه نگرفتید چطور به فکز دوباره سفارش دادن و....  بودید؟  من حقیقتا فقط دنبال کننده اشون هستم و هیچ محصولی هم نخریدم ولی اینکه خوب بلاگری می کنه رو موافقم 

سلام.ممنون از این تاپیک.امیدوارم باعث آگاهی بشه.منم محصولاتشو خریدم .وقتی رسید شوکه شدم از حجم و تفا ...

خدا خیرت بده ه گفتی اخه دکتراشم‌ ننیتونن همچین درامد و زندکی داشته باشن بعد این خانم زندکی شو نشون میده لاکچری همون اسلام هم‌گفته ساده باشه معلوم که از دین خوب بلده استفده کنه وسوسه شدم ازش خزید کنم گفتمحقیقکنم اول