2777
2789
عنوان

پشت پرده محصولات صفیاه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 42015 بازدید | 128 پست
بارها خواستم به خاطر نظرات فیک این تاپیک رو قفل کنم ولی باز هم می گذارم باز بمونه تا نظرات بیشتری جم ...

کرم کلوییدش چی

من تو یه تاپیک خوندم برا گوشت آضافه میگفت خوب شده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرم بکوب وبسازش رو خریدم افتضاح بود تونیک موش هم تاوقتی میزنی خوبه ولی تا قطع میشه باز ریزش مو ش ...

کرم درمان گوشت اضافش چی؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اولش تخریب آخرش تبلیغ محصول خودش مادرمااینجاباتجربه شدیم دوساله پیش اینجایکی بودمیوه خشک تبلیغ میکرد ...

من محصولات صفیاه رو سفارش دادم حقیقتا خوبن.استفاده مداوم خیلی مهمه

خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
اینجا یه کرم چهل گرمی اوریاژ رو کنار کرم بکوب بساز گذاشتم  حجم کرم اوریاژ ساخته بلاد کفر به ظا ...

اینقدرا هم بی انصاف نباشین این کرم‌ها عاری از هرگونه مواد شیمیایی ان. و تنشون به سرشون می ارزه.من تونیک مو برای شوهرم گرفتم حقیقتا خوب بود و همین طور پماد رویش برای خودم.بخدا قسم هزاران کیلومتر هم ازش دورم.خودش که نیست خداش که هست

خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
شاخه نبات ب نظر من شما یکی از رقبای ایشون هستین و دارین همه اینارو براساس حسادت مینویسین، خواهشا کمی ...

من و خواهرم تقریبا همه محصولاتشو سفارش دادیم به خداوندی خدا قسم شامپوهاشو باهاش لباس زیر شستم، چون اصلا اون چیزی که ادعا کرده بود نبود

اینجا یه کرم چهل گرمی اوریاژ رو کنار کرم بکوب بساز گذاشتم  حجم کرم اوریاژ ساخته بلاد کفر به ظا ...

عزیزم شمایی که از برندایی مثل اوریاژ استفاده میکنی واقعا چطوری تونستی به این کرمهای دستساز اعتماد کنی؟؟

اصلا درک نمیکنم یه عده باچه دل و جراتی به این کرمهای دست ساز آشغالی اعتماد میکنن و راحت به سرو صورتشون میزنن!!اصلا اینارو چه کسایی درست میکنن؟تحصیلاتشون و تخصصشون چیه؟؟ 

اصلا درک نمیکنم یه عده باچه دل و جراتی به این کرمهای دست ساز آشغالی اعتماد میکنن و راحت به سرو صورتش ...

بدتر اینه که با حقه بازی و توسل به قرآن مشتری جذب کرد، می‌گفت من با وضو درست میکنم برکت داره محصولاتم، آره راست می‌گفت برکت داره چون مداد ابروی آنقدر افتضاح بود که بعد از چندبار استفاده دیگه سراغش نرفتم همینحگجور با برکت مونده، شامپو بچه و بابونه و ژل رویالش هم اینقدر برکت داشت که مجبور شدم به عنوان شوینده لباس زیر ازش استفاده کنم، و ...... 

بارها خواستم به خاطر نظرات فیک این تاپیک رو قفل کنم ولی باز هم می گذارم باز بمونه تا نظرات بیشتری جم ...

خدا خیرت بده 

تمام چیزاشو ما امتحان ک دیم با خاهرام دروغه هرکه میخاد پولشو وقتشو اعصابشو بریزه دور ازش بخره اگه حرفاش راست بود دنیا گلستان میشد بکوب و بساز خخخخخخ خنده داره نیم بند انگشت وازلین کرده تو یه ظرف گنده 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
بدتر اینه که با حقه بازی و توسل به قرآن مشتری جذب کرد، می‌گفت من با وضو درست میکنم برکت داره محصولات ...

تمام چیزاش دروغه حیف اون همه پول که دادم گوله حرفاشو خوردم آنفالوشم کردم

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی