2777
2789
مگه نرفتید پیش متخصص فک و دهان؟؟!عکستونو دید نگفت جراحی دارید یا نه  منم دهنم رو نمیتونم ...

من به متخصصی که دندون عقلم رو جراحی کرد عکس opg رو نشون دادم گفت ساییدگی نداری ولی اگه یک روزی گرفتی باید رعایت کنی که کار به عمل نکشه و باید باهاش کنار بیایی. شماالان فکت قفل کرده و دهنت رو نمیتونی باز کنی؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه نرفتید پیش متخصص فک و دهان؟؟!عکستونو دید نگفت جراحی دارید یا نه  منم دهنم رو نمیتونم ...

پس شمام مثه منی برا منم اوایل فقط صدا میداد جدی نگرفتم حالا فکم قفل کرده و درد داره 

میخاین چیکار کنین ؟ عمل میکنین شما یا باهاش کنار اومدین 

عملم میگن صدرصدی نیس

پس شمام مثه منی برا منم اوایل فقط صدا میداد جدی نگرفتم حالا فکم قفل کرده و درد داره  میخاین چی ...

سلام. من رفتم متخصص فک و دهان. گفت که مشکل خاصی نیس. بخاطر از دست دادن دندونای آسیابه 

که چند ماه پیش اقدام کردم واسه ایمپلنت فهلا پایه هاشو گذاشته. گفت اگه ایمپلنت بذاری مشکلت رفع میشه 

شما  چیکار کردی از کجا میگی عمل داره؟!!

سلام. من رفتم متخصص فک و دهان. گفت که مشکل خاصی نیس. بخاطر از دست دادن دندونای آسیابه  که چند ...

اها که اینطور من ک متخصص فک رفتم عکس گرف از رو عکس گف ساییدگی شدید مفصل فک داری و درمانش خیلی سخته دارو و گارد داد گف اگه نتیجه نداد فقط عمل 

داروشم چیز خاصی نبود چنتا شل کننده عضلانی و داروی ضدافسردگی که من داروهاشو نخوردم 

ضدافسردگی چیه بابا ادمو بدتر مریض میکنن

سلام شما برای مشکل فکتون چیکار کردین منم دچارش شدم ساییدگی مفصل فک دارم 

من رفتم دکتر بهم گارد داد ۴ ماهه استفاده میکنم نتیجه‌ای نگرفتم شما علائمتون چیه کی شروع شده؟ کدوم شهری

نه اصلا هر چی هم رعایت میکنم فایده نداره انگار همیشه باهامه. درد تو فکم هست انگار خسته است و با درد ...

سلام عزیزم شما فکت بهتر نشد؟؟ من هر جا دندون پزشکی میرم کارمو انجام نمیدن بخاطر اینکه دهنم خیلی کم باز میشه دکتر نرفتین؟

من رفتم دکتر بهم گارد داد ۴ ماهه استفاده میکنم نتیجه‌ای نگرفتم شما علائمتون چیه کی شروع شده؟ کدوم شه ...

سلام 

من تازه شروع شده یکی دوماهه  من تمام مفاصل بدنم دچار مشکل شده بعد از یه عفونت داخلی و استفاده از آنتی بیوتیک های قوی و متنوع حدود دوماه که استفاده کردم 

کم کم تمام مفاصل بدنم خشک شد و دچار آرتروز من جایی سالم نمونده از لگن شروع به انگشتان و مچ دست بعد زانو آرنج دست و پا و کتف آخرشم فکم رو درگیر کرد

الان نمی دونم کجا برم من تهرانم نمی دونم سیف خوبه یانه این گاردهای تاثیر داره یا نه من مشکلم از خشکی بود مشکل آناتومی و استرس و دندون قروچه نیست

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام عزیزم شما فکت بهتر نشد؟؟ من هر جا دندون پزشکی میرم کارمو انجام نمیدن بخاطر اینکه دهنم خیلی کم ب ...

مگه دهانتان چقدر باز می شه 

نمی شه که دندون ها رو درست نکرد

ترس اینکه آخرش چی می شه موندم خدا خودش کمک کنه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام  من تازه شروع شده یکی دوماهه  من تمام مفاصل بدنم دچار مشکل شده بعد از یه عفونت داخلی ...

شما علائمتون با من فرق میکنه من محدودیت باز کردن دارم و گوشه سمت چپ کنار گوشم درد میکنه درد فکو میتونم تحمل کنم با رعایت کردن ولی درد دندون نمیشه تحمل کرد بیشتر مشکلم با دندونامه تا فکم کلا این یه مشکل عجیبیه که دکترا تشخیص و درمان درست نمیدن و اکثرا گارد میدن که برا من هیچ تاثیری نداشته شاید فقط جلوی بدترشدنشو گرفته باشه و از طرفی دکتر تو این زمینه خیلی کمه من مشهدم اینجا دکتر مدنی تخصصشون همینه بیشتر ولی تو نی نی سایت با یکی از مراجعینش درارتباطم اونم مثه من هیچ تغییری نکرده و جالب اینجاس همه علائما با هم فرق میکنه نمیدونم گلم من دنبال درمانشم ولی انگار این یچیزیه که فقط باید باهاش کنار بیام امیدوارم حالتون خوب باشه بیاین برای شفای هم دعا کنیم من کلینیک دانشکده دندانپزشکی شهرمون رفتم برا همین قیمت گارد واسم خیلی مناسب دراومد حدود ۳۵۰ تومن ولی سیف تو تهران یکی از بچه‌ها میگف گارد گرفتم ۱۸ میلیون ولی خوب شده بود

مگه دهانتان چقدر باز می شه  نمی شه که دندون ها رو درست نکرد ترس اینکه آخرش چی می شه موندم خدا ...

بیاین یه تاپیک بزنیم مخصوص همین موضوع بچه‌های که دچار درد فکن دور هم جمع بشیم از روند درمان هم باخبر بشیم ببینیم چه درمانی میشه واسش پیدا کرد من دو نفر دیگم میشناسم