2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوب نشدم دکتر به شما گارد داده؟

نه. من دوچار سبکی سرم میشه. مثل یه حالت ضعف. حس بدیه.... گارد کار خاصی نمیکنه که اخه. یه مدت خوبه یه مدت میگیره. کلا هست همیشه... فقط درد داشته باشم یا گرفتگی زیاد باشه نوافن میخورم

نه. من دوچار سبکی سرم میشه. مثل یه حالت ضعف. حس بدیه.... گارد کار خاصی نمیکنه که اخه. یه مدت خوبه یه ...

من فقط دهنم باز نمیشه اگه چیز سفت بخورم درد میگیره کنار گوشم

منم خوب نشدم. کافیع یه چیز سفت بخورم دیگه فاتحمخوندس. یا مثلا یه روز بخندم شاد باشم. کلا خوب شدن ندا ...

من الان این روزا انقد درگیرم ک فکمو گذاشتم به حال خودش 

یکی از فامیلامون ۲۰ سال با همین وضع سر کرده 

من الان این روزا انقد درگیرم ک فکمو گذاشتم به حال خودش  یکی از فامیلامون ۲۰ سال با همین وضع سر ...

چاره ای نیست باهامون هست این داستان کاری ام نمیشه کرد. 

انشاءالله درگیریت خیره دوستم

چاره ای نیست باهامون هست این داستان کاری ام نمیشه کرد.  انشاءالله درگیریت خیره دوستم

شما میتونی تخمه بخوری؟ من ک نمیتونم بعدش درد میگیره

با عمل ولی میشه درس کرد ولی من فعلا شرایطشو ندارم

شما میتونی تخمه بخوری؟ من ک نمیتونم بعدش درد میگیره با عمل ولی میشه درس کرد ولی من فعلا شرایطشو ندا ...

اتفاقا تخمه میخورم بعدش خیلی اذیتم 😂 چند روز پیش به دوستم میگفتم من نمیتونم مث شما راحت این مدلی تخمه بخورم. 

عمل که نه واقعا. باید باهاش کنار اومد ولی خیلی سخته

شما میتونی تخمه بخوری؟ من ک نمیتونم بعدش درد میگیره با عمل ولی میشه درس کرد ولی من فعلا شرایطشو ندا ...

منم بشدت فکم درد میکنه اصلا نمیتونم فکم رو باز کنم وقتی به پشت میخوابم گوشام کیپ میشه شما هم این مدلی میشین؟؟؟ 

یه دندون پزشک گفت ساییدگی داری ولی عکس اینا هیچی نگرفت شما از کجا فهمیدی ساییدگی داری؟؟

علائمتون چیه؟؟؟  با درد فک چه جوری دندون پزشکی میرین و کارای مربوط به دندون رو انجام میدین؟؟؟& ...

اگه ناجار بشم بشم مجبورم. 

علایمم سبکی سر. درد کنار گوش. یهو دست و پام بی حس میشه. مخصوصا اگه شب همون سمت که اذیتم بخوابم. حتی چون سمت چپه گاهی آریتمی میاره.. 

عصب فکه دیگه تا گلو هم کشیده میشه. التهاب باشه تنگی تفسم دارم. 

شما جطور.؟