2777
2789
اگه ناجار بشم بشم مجبورم.  علایمم سبکی سر. درد کنار گوش. یهو دست و پام بی حس میشه. مخصوصا اگه ...

من از اون موقعه که یکی از دندون هام رو عصب کشی کردم و دندون عقلم رو جراحی کردم اینجوری میشم گاهی وقتا اصلا درد ندارم ولی درد که میگیره سردرد شدید دارم جوری که چشمامم درد میگیره ولی موقعه خواب خیلی اذیتم اصلا نمیتونم به پشت بخوابم گوشام کیپ میشه و خدانکنه لقمه سفت بخورم یا دهنم رو زیاد باز کنم از درد فک نابود میشم😔😔😔

من از اون موقعه که یکی از دندون هام رو عصب کشی کردم و دندون عقلم رو جراحی کردم اینجوری میشم گاهی وقت ...

دقیقا. شمام سبکی سر دارین.؟ یه حس بدیه انگار ادم بین زمین و آسمون گیر میکنه. دست و پامم بی حس میشه حتی. 

من از استرس اینجوری شدم و تغییرات هورمونی. بعد سقطم انی اتفاق افتاد. الان سه ساله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا. شمام سبکی سر دارین.؟ یه حس بدیه انگار ادم بین زمین و آسمون گیر میکنه. دست و پامم بی حس میشه ح ...

من تپش قلب می گیرم و استرس خیلی بالایی دارم از زمانی که چشمام رو عمل کردم اینجوری شدم درست یک ماه بعد از عمل چشم تا الان که چهار ماه میگذره قبلش اصلا مشکل نداشتم و خیلی حالم خوب بود الان باید برم دندون عقل فک پایینم رو جراحی کنم و میترسم فکم خیلی درد بگیره. 

دقیقا. شمام سبکی سر دارین.؟ یه حس بدیه انگار ادم بین زمین و آسمون گیر میکنه. دست و پامم بی حس میشه ح ...

تو این سه سال وضعتون بهتر نشده؟؟ 

من خیلی رعایت می کنم اصلا غذاهای سفت نمیخورم و آدامس اصلا نمیخرم و بعضی مواقعه کیسه آبگرم کنار شقیقه ام یا روی گردنم میذارم چون گردنمم خیلی درد میگیره جراح فکی که من رفتم به من گفت ساییدگی فک نداری و التهابه. 

گفت اگه یه روزی هم ساییدگی گرفتی باید رعایت کنی چون الان خیلی ها همسن و سال تو ساییدگی دارن گفت اگه درد گرفت مسکن بخور غذاهای نرم و مالش کنار گوش خیلی میتونه کمک کنه اگرم شب ها دندون قروچه داری نایت گارد بگیر ولی من اصلا دندون قروچه ندارم.. در حالت عادی اگه رعایت کنم اذیتم نمیکنه ولی از دندون پزشکی میترسم سری قبل بعد از چند جلسه دندون پزشکی از درد داشتم میمردم حتی چشمامم تار شده بود. میدونی بدیش اینه هیچ کسی هم نمیتونه این درد رو درک کنه همه میگن داری بزرگش می کنی ولی نمیدونن ماها چه دردی می کشیم. 

تو این سه سال وضعتون بهتر نشده؟؟  من خیلی رعایت می کنم اصلا غذاهای سفت نمیخورم و آدامس اصلا نم ...

تمام حرفایی رو که زدی درک میکنم. اره التهابه دقیقا. حالا حالبه من دچار یه نوع نامنظمی ضربان قلب میشم. این مدلی که انگار قلبم یهو یه ضربه رو میکوبه بعد دوباره شرو میشه انگاری. خودنم میفهمم از التهاب فکه... اره به منم میگن بزرگش نکن بهش فک نکن بزار خوب بشه ولی اخه مگه فکر کردنیه. خوب هستش دیگه 

میدونی من کم رعایت میکنم. دقیقا کارایی که میکنی عالیه دکتر به من میگفت تا جند وقت غذای نرم و ابکی بخور و حتی خمیازه نکش. ولی نمیشه که یه موقه هایی ایتقد کلافه ام از قصد هویجم میخورم حتی 🤣. خلاصه خیلی سختخ همیشه ام هستش. فقط کم و زیاد میشه. 

اگه درد داشته باشم نوافن میخورم یکم اروم میشه. جالبه بیشتر سمت جپمه. و کل سمت جپو درگیر میکنه. شونه و دست و.... 

26 سال و دو تا کشیدن دندون عقل دارم فک بالا و یه جراحی دندان عقل فک پایین نمیدونم چه جوری اینا رو تح ...

منم دوتا دندون عقل بالا رو کشیدم. الان پایتی ام یکم خورد شده باید برم بکشم دقیقا میگم جطوری تحملش کتم. ولی جاره ای نیس. 

سنت کمه واسه اینکه استرس روش اثر بزاره. دکتر به من گفت این چیزی نیس که تو یه ماه دوماه بشه. این حداقل از زمان دیپلم بوده و الان خودشو نشون داده. واقعا ام من خیلی استرسی بودم و هنوزم هستم

26 سال و دو تا کشیدن دندون عقل دارم فک بالا و یه جراحی دندان عقل فک پایین نمیدونم چه جوری اینا رو تح ...

شاید شما یکی از عصباتون دچار مشکل شده من دکتر عکس گرف استخوان فکم کامل ساییدگی داشت فقط فکمو نمیتونم کامل باز کنم خیلی محدود ولی این علائمی ک شما داری من ندارم اگه خیلی زیاد ازش کار بکشم درد داره یا چیزای سفت بخورم

شاید شما یکی از عصباتون دچار مشکل شده من دکتر عکس گرف استخوان فکم کامل ساییدگی داشت فقط فکمو نمیتونم ...

من همیشه فکم درد نمیکنه زمانی که خیلی دهنم رو باز کنم یا یه چیز سفت مثل نون بربری اینا بخورم درد می گیره. برای من دکتر عکس ننداخت گفت نیازی نیست فقط همون opg رو نگاه کرد و گفت ساییدگی نداری و دچار التهاب شدی. کامل میتونم دهنم رو باز کنم. حتی برای جراحی دندون عقلم پیش جراح فک و صورت رفتم اونم برای جراحی 2میلیون پول گرفت. 

شما چه علائمی داری و از کی شروع شده؟؟؟ 

من الان این روزا انقد درگیرم ک فکمو گذاشتم به حال خودش  یکی از فامیلامون ۲۰ سال با همین وضع سر ...

چرا عمل نکرده؟؟ خدایی من فکر اینکه یک عمر با این موضوع زندگی کنم دیونه ام میکنه. 

سلام شما خوب شدین؟

نه اصلا هر چی هم رعایت میکنم فایده نداره انگار همیشه باهامه. درد تو فکم هست انگار خسته است و با درد دندون متفاوته تابستون میخوام برم پیش جراح و براش یه فکر اساسی بکنم. شما علائمی که دارین چیه و چند سالتونه؟؟؟ 

نه اصلا هر چی هم رعایت میکنم فایده نداره انگار همیشه باهامه. درد تو فکم هست انگار خسته است و با درد ...

مگه نرفتید پیش متخصص فک و دهان؟؟!عکستونو دید نگفت جراحی دارید یا نه 

منم دهنم رو نمیتونم خیلی باز کنم درد میگیره به مفصلم فشار میاد میترسم بدتر بشه اوضاعم 

الانم ایام عیده هیچ متخصصی نیس نوبت گرفتم واسه چهاردهم 

من چندین سال بود که فکم صدا میداد جدیش نگرفتم 

که یه هفته پیش صبح که از خواب بیدار شدم دیدم فکم قفل کرده ☹️☹️