بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو درگیر نکن جانم این مردا همشون همینن میخوان واسه ادم یه کاری کنن صد تا کار دیگه ام درست میکنن من دیگه هیچی به این مردا نمی گم برام انجام بدن خودم سنگین و رنگین انجام میدم
ولی تا خوابه حرصتو سرش خالی کن پاشو برو یه پلاستیک باد کن دره گوشش بترکون دلت وا شه یه خورده بخندیم😂
منم صبح یه سوسک دیدم نتونستم بزنمش رفت پشت کابینتا گم و گور شد، به شوهرم گفتم پاشو بیا اینو پیدا کن بزن، خودم هم باردارم برداشت از این سم سوسک کش بزنه ظرفش خراب بود مایع رو نمی پاشید، ریخت توی ظرف با سرنگ بکشه بپاشه پشت کابینتا دستش خورد کل ظرف چپه شد رو موکت حرصش گرفت طلبکارم برگشته میگه مگه اژدها دیدی میزدی میکشتی دیگه🤣🤣🤣🤣 بیشور آخر سوسکه رو پیدا نکرد که هیچ الانم خونه بو سم برداشته😒😒
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد