2777
2789
عنوان

دلم میخاد شوهرم بیدارشه ،بزنم لهش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 76 پست
خواهر گلم شمابارداری ..اول اینکه سعی کن  آرامش خودتو حفظ کنی ..ودوم اینکه تا خوابه بزن لهش کن چ ...

نه به اون دعوت به ارامشت نه بهاون قسمت دوم😂😂😂

خوشم میاد ینفر نگفت گذشت کن ،ارزششو نداره، به روش نیار ، 

همه متفق القول گفتن بزن لهش کن،اونم تو خواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به اون دعوت به ارامشت نه بهاون قسمت دوم😂😂😂 خوشم میاد ینفر نگفت گذشت کن ،ارزششو نداره، به روش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخه عزیزم  این کار واقعا گذشت کردن داره فدات شم

خودتو درگیر نکن جانم این مردا همشون همینن میخوان واسه ادم یه کاری کنن صد تا کار دیگه ام درست میکنن من دیگه هیچی به این مردا نمی گم برام انجام بدن خودم سنگین و رنگین انجام میدم 

ولی  تا خوابه حرصتو سرش خالی کن پاشو برو یه پلاستیک باد کن دره گوشش بترکون دلت وا شه یه خورده بخندیم😂

منم صبح یه سوسک دیدم نتونستم بزنمش رفت پشت کابینتا گم و گور شد، به شوهرم گفتم پاشو بیا اینو پیدا کن بزن، خودم هم باردارم برداشت از این سم سوسک کش بزنه ظرفش خراب بود مایع رو نمی پاشید، ریخت توی ظرف با سرنگ بکشه بپاشه پشت کابینتا دستش خورد کل ظرف چپه شد رو موکت حرصش گرفت طلبکارم برگشته میگه مگه اژدها دیدی میزدی میکشتی دیگه🤣🤣🤣🤣 بیشور آخر سوسکه رو پیدا نکرد که هیچ الانم خونه بو سم برداشته😒😒

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
ووو قیافت ک الان منتظری بیدار بشع🤣🤣🤣🤣شاید فهمیدع خودشو زده ب خواب😑🤣🤣

نه بابا یه خواب عمیقیه

برعکس امروز بعد عمری مرخصی گرفته ، دلم نمیاد بیدارش کنم.

بزا بخوابه😡😡😡 بیداربشه پوستشو میکنم😡😡😡

هوووووف به ماسکم نگاه میکنم عصبی میشم 😭😭😭😭😭😭

2810