2777
2789
عنوان

دلم میخاد شوهرم بیدارشه ،بزنم لهش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 76 پست
نگاه ی نصیحت دقیق دقیق دقیققققق ب مرد بگو چکار کنه .آی کیو ندارن مثلا باید بگی اگه توسبد چیزی بود فل ...

بخدا که بیزارم میکنه از یکاری انجام دادن ،دقیقا همیشه منبورم ریز به ریز توضیح بدم، و ایندفعه واقعا یادم نبود ماسک موهام توی سبده، یعنی انقدر جلبکن؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا همینن.کار خونه رو نمیتونن درست انجام بدن. چند شب پیش مهمون داشتیم دخترم خیلی غر میزد. گفتم من م ...

😐😐😐😐هوووووفففففف، بخدا از تنبلیشونه وگرنه میفهمن

مردا همینن.کار خونه رو نمیتونن درست انجام بدن. چند شب پیش مهمون داشتیم دخترم خیلی غر میزد. گفتم من م ...

😂😂😂

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

خنده م گرفت.همسر منم همینه.اگه هم دقیق بگم چکار کنه میگه غر نزن!

ولی گذشته از این حرفها ،لباسای چرک و ماسکت‌ رو توی حمام نذار.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

خواهر گلم شمابارداری ..اول اینکه سعی کن  آرامش خودتو حفظ کنی ..ودوم اینکه تا خوابه بزن لهش کن چون اگه بیدار شه ممکنه زورت بهش نرسه اونوقت پشیمون میشی ..حالا ببین کی گفتم😃😃

خیلی. این ی چشمست که جزو آخریاشه.  محاله نیم ساعت بچه رو نگه داره نزنش تو در و دیوار😑😑   ...

وای نگووووو

من از الان از فکر اینکه چطور بچمو دست این مرد بسپارم دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

خدایی حقش نیست کله صبحی بزنمش، انقدر کفری ام انقدر کفری ام. خو کلی پول اون ماسک رو دادم. همیشه کار ...

خوبه 

من که اول ازدواج هم واسه شوهرم غذا میپختم هم واسه مادر شوهرم 

هیچ کی کمکم نکرد تو۹ ماه بارداری 

ولی همیشه همه کارهام رو خودم کردم

به سلامتی هم زایمان طبیعی داشتم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
خیلی. این ی چشمست که جزو آخریاشه.  محاله نیم ساعت بچه رو نگه داره نزنش تو در و دیوار😑😑   ...

همسرم من دقیقن تو خرید اینجوریه🤣🤣

ولی سر صبحی گفتی کتری رو خالی گذاشته بجوشه واقعا خندم گرفت

عشقتون پایدار باشه 🌺

2810