2777
2789
منو خواهر شوهرم مثل خواهریم   بامادر شوهرم هم مشکلی ندارم

من دلم گرفته بود 

امضای شما رو دیدم گریم گرفت 

ان شا... بهتر بشن به حق این شب عزیز،🌹🌹🥺

شازده کوچولو گفت : از کِی اوضاع بهتر میشه؟!                      روباه گفت: از وقتی بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره🎶  اگر دیر جواب میدم به این خاطره که زیاد آنلاین نمیشم و اعلاناتم رو چک نمیکنم🙏🏻🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروقت باهام خوبن یعنی یه انتظاری دارن و یه نقشه ای برام تو سرشونه.حالت عادی باید حتما گوشه و کنایه بندازن.انقدر هم تو زندگیم جادو و جنبل کردن که باخودم میگم خدایا بهم نشون بده زندگی بدون جادوهای مادرشوهر چطوری میتونه باشه

من دلم گرفته بود  امضای شما رو دیدم گریم گرفت  ان شا... بهتر بشن به حق این شب ...

ممنون خواهری 🙏♥️

ببخشید اگه ناراحتتون کردم 🌹

همه چی تموم شد بخاطر پیمانم بهمون رحم نکردی😭😔

مامانم با عمه هام خیلی خوب بودن حتی مامان بزرگم ۵و۶ سال تو ی خونه زندگی کردن ولی الان با هم دعوا کردن

و منم ک کلا پشت عمع هامم تنها از مامانم پول لباسو شارژو اینو اون میگیرم حتی بیرون رفتنمم با عمع هام و شوهراشونه تا پدر و مادرم

نه از شمر هم بدترن واگدارشون کردم بخدا چقدر بغض دارم😪😪

تقاضای مهریه چرا نکردی از پدرشوهرت؟بی کس گیرتون اوردن واقعا انسانیت مرده😐

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
خواهر شوهر رو شاید سالی یکبار  مادرشوهر رو هر روز صبح ساعت ۱۰ و نیم میاد بهمون سر میزنه  ...

وداااا

چرا؟؟

کوک رو ۱۰ونیم؟؟؟

منم طبقه پایینه

زیاد میومدبالا

من یه جوری منظورم رو رسوندم‌که دوست ندارم رفت و آمد و حوصله ندارم

دیگه خدارو شکر تویه ۱‌ماه ۲ بار اومده 

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
 تقاضای مهریه چرا نکردی از پدرشوهرت؟بی کس گیرتون اوردن واقعا انسانیت مرده😐

پدر شوهرم خیلی خوب بود خیلی بهم کمک میکرد وقتی فوت شد بچه هاش خونه را ازم گرفتن گفتن شوهرت قبل از پدرش فوت شد سهم نداره

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
پدر شوهرم خیلی خوب بود خیلی بهم کمک میکرد وقتی فوت شد بچه هاش خونه را ازم گرفتن گفتن شوهرت قبل از پد ...

امان واقعا از این ادما....الهی که خدا جوری دستتو بگیره و بلندت که همه مات و مبهوت بمونن ....

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤