قطع رابطم مادرهمسرم فوت کرد تازگی بخاطر دختراش مراسماتش هم نرفتم البته به توصیه همسرم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد حوصله ندارم چون اگه یکم رفت و امدا رو زیاد کنم(که اونا دوسدارن)هم توقع ها میرن بالا هم دخالت میکنن و دعوا میندازن تو زندگیم....بر همون دوری و دوستی هستم....
خداراشکر آره خیلی دور چندماه یکبار میرم با اینکه نزدیکم هستیم از اول کم رفتم و اومدم ده ساله ک خداراشکر مشکلی نداشتیم خوبیم خیلی
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
با خواهرشوهرم هم سنیم چند سال بعد من عروسی کرد تا قبل ازدواجش خیلی خوب بودیم اما بعدش چون پدر مادرش خیلی خیلی کارهایی برای خودش و شوهرش کردن که اصلا برای همسر من انجام نداده بودن حسم نسبت بهش عوض شد. الان هم خوبیم اما خیلی معمولی