2777
2789

قطع رابطم مادرهمسرم فوت کرد تازگی بخاطر دختراش مراسماتش هم نرفتم البته به توصیه همسرم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی.مثل خانواده خودم برام عزیزن مادرشوهرم خیلی هوامو داره خواهراشم ک نگم خیلی خوبن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

معمولی

دلم میخواد ازشون دور باشم

معمولا زیاد همو نمیبینیم شکرخدا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

زیاد حوصله ندارم  چون اگه یکم رفت و امدا رو زیاد کنم(که اونا دوسدارن)هم توقع ها میرن بالا هم دخالت میکنن و دعوا میندازن تو زندگیم....بر همون دوری و دوستی هستم....

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

خداراشکر آره خیلی دور چندماه یکبار میرم با اینکه نزدیکم هستیم از اول کم رفتم و اومدم ده ساله ک خداراشکر مشکلی نداشتیم خوبیم خیلی 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.
خدا رحمت کنه شوهرتو چرا بد شدن؟؟؟

خونه را ازم گرفتن چون بنام پدرشون بود منم هیچ سرمایه ای ندارم با سه تا بچه اواره خونه های مردم شدم

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 

خیلی خوب هم تحویل میگیرن هم تحویل میگیرم چون احترام گذاشتن خودش احترام میاره 

هر چند وقت یه بار همدیگر رو می بینیم اگرم نبینیم زنگ میزنن بهم احوال پرسی میکنن 

خیلی با هم خوبیم ب شوهرم زنگ میزنن میگن مارالو بیار بریم خرید سلیقش خوبه یا بریم بیرون چون سنشون پای ...

چقدر خوب که قبولت دارن ... من خودمو کشتم تا یذره به چشمشون بیام و کارامو قبول داشته باشند همه اش خودشونو قبول دارن

خونه را ازم گرفتن چون بنام پدرشون بود منم هیچ سرمایه ای ندارم با سه تا بچه اواره خونه های مردم شدم

یعنی به بچه های برادرشونم رحم نکردن؟

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

با خواهرشوهرم هم سنیم چند سال بعد من عروسی کرد تا قبل ازدواجش خیلی خوب بودیم اما بعدش چون پدر مادرش خیلی خیلی کارهایی برای خودش و شوهرش کردن که اصلا برای همسر من انجام نداده بودن حسم نسبت بهش عوض شد. الان هم خوبیم اما خیلی معمولی