2777
2789
عنوان

معجزه زیارت عاشورا❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 69 پست
حالا شما بگو کجا ملکه نمیخواییم بهش بگیم ...ولی گفتنش برای بقیه انگیزه میشه که بخونن

چه فرقی میکنه ؟ شما اصل موضوع رو بچسب ممکنه شغل اون واسه خودش محال بوده باشه یا بهترین شغل باشه از نظر شما کار دیگه ای بهترین باشه

مهم اینه اون به خواستش از برکت زیارت عاشورا رسید

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به دعای توسل بیشتر اعتقاد دارم...معنیش خیلی خوبه.....زیارت عاشورا همش توش لعنت میکنه بقیه رو &nbs ...

وقتی لعن می کنی اگر تمرکز کنی یعنی من جز این دشمنهات نیستم امام حسین که بدترین ظلم ها رو به بچه کوچیک ت بزرگترینتون کردند

که دختر چهارساله اتو با سنگدلی ناراحت کنند

اگر الان یک بچه اسیب ببینه همه میگن خدا لعنتشون کنه چیکار به بچه داشتند

اگر الان یک آقا رو با نامردی بکشند لحظه به لحظه با زخم چاقو و شکنجه بدن هممون باهم می گیم خدا لعنتشون کنه

زیارت عاشورا میخواد بگه ظلم بزرگی صورت گرفته 

آدمهایی بودند که تا دنیا دنیاست ازطرف خدا و زمین و زمان لعنت می شن چون کارشون انسانی نبوده

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
عزیزم چطور این حرف رو میزنی ممکنه کسی باورش شه و یه خروار حق الناس تو آخر گردنت بیوفته زیارت عاشورا ...

جسارتا ببخشیدا، تا جایی که خدا خودش گفته، حرفش رو فقط تو قرآن زده و نهایتا از زبان پیامبرش. واقعه عاشورا بعد از رحلت پیامبر بوده و هیچ‌جا(نه در قرآن و نه زبان پیامبر) در منابع رسمی این زیارت از زبان خدا بازگو نشده. الان چطور این زیارت گفته خداست؟ لطفا برام از قرآن یا منابع ناب دینی منبع بدیدا، نه حرف این و اون...

چرا داشته...ولی من کلا از اینکه کسیو لعنت کنم یا فحش بدم اصلا حس خوبی ندارم...حتی دشمنم مثل اینکه بر ...

شما امام حسین رو با همسایت یکی میکنی ؟!!!!

ظلم ب امام حسین بزرگترین ظلم تاریخه، و ظالمان این واقعه بزرگترین ظالمان تاریخ..

شما باقی معنی زیارت عاشورا رو بخون ببین چقدررر ب دل میشینه...

یه سوال تو زیارت عاشورا لعن زیاده خب لعنت فرستادن یه کار منفیه من میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر ...

اطاعت از خدا امر واجبه

حالا ما که می گیم خدا رو دوست داریم و می پرستیم 

اهل بیت رو دوست داریم و از دستوراتشون پیروی می کنیم

باید رهرو باشیم

خیلی عجیبه کسی بیاد بگه من از خدای مهربونی که همه چیز رو خلق کرده و همه افریده هاشودوست داره 

مهربون تر و لطیف تر و با انصاف ترم 

خدا مهربانترینه به ا نصاف ترینه.... 

هیچکس نمی تونه صفت های خوبش از خدا بالابزنه 

زیارت عاشورا حدیث قدسیه 

کسی که میگه لعن هاشو دوست ندارم به صورت مخفی مخالفتش رو با خدا می گه یا اینکه شناخت و مطالعه خوبی نداشته 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
2810