2777
2789
عنوان

معجزه زیارت عاشورا❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چله زیارت عاشورا دارم دعا کنین امروز به حاجتم برسم 

(اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری💚) منتظر معجزه ام به دعاتون احتیاج دارم دوستان 🧡 رب انزلنی منزلا مبارکاً و انت خیر المنزلین❤ اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا💜

[QUOTE=240061216]یه سوال تو زیارت عاشورا لعن زیاده خب لعنت فرستادن یه کار منفیه من میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر ...[/Q

اگه شیعه باشین و به دوستی اهل بیت ایمان دااشته باشین همون اندازه هم باید تنفر از دشمنشون داشته باشین 

پس عذاب وجدان بخاطر لعن ظالم ها معنی نداره 

ولی اگه اعتقاد دیگه ای دارین اون بحثش جداس

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
یعنی کار یزید و دار و دستش در حق امام حسین لعنت نداشتتتتتتتتتت

چرا داشته...ولی من کلا از اینکه کسیو لعنت کنم یا فحش بدم اصلا حس خوبی ندارم...حتی دشمنم مثل اینکه بری پیش همسایه یه چیزی ازش خواسته باشی هی از دشمنش بد بگی و لعنت کنی تا اون بدونه طرفشی و بهت لطف کنه اون وسیله رو بده.......ولی دعای توسل رو خیلی دوس دارم ..چون عاجزانه از خدا درخواست نیاز میکنه ادم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
یه سوال تو زیارت عاشورا لعن زیاده خب لعنت فرستادن یه کار منفیه من میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر ...

فک کن  اون اتفاقی ک واسه امام حسین افتاد و بچه اش رو جلو چشماش تیر زدن برادرش رو شهید کردن تمام عزیزانش رو گرفتن اونم کی امام حسین نوه پیامبر پسر امام علی ک جایگاه ویژه ای کنار خدا داره 

پس حق دشمنانش هم همین لعن و نفرین هاس 

ببین میتونی فاجعه کربلا رو لحظه ای تصور کنی ؟؟؟؟؟!!!!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
صد لعن وسلامم میگفتی ؟ من چله عادیشو گرفتم و امیدوارم حاجت بگیرم

هم تولی وهم تبری ازفروع دین ماهست.دوستی بادوستان خداودشمنی بادشمنان.اون بقیه که میگین بریدتاریخ بخونین مقتل بخونیدچه جنایتهادرحق امام حسین علیه السلام وفرزندانشون کردن.

چرا داشته...ولی من کلا از اینکه کسیو لعنت کنم یا فحش بدم اصلا حس خوبی ندارم...حتی دشمنم مثل اینکه بر ...

نه زیارت عاشورا چون د حق امام حسین هستش و آدم یاد مظلومی امام حسین میفته جایگاه بالاتری داره من از خیلی از عرفا شنیدم زیارت عاشورا را فراموش نکنید مثل رجبعلی خیاط 

یه سوال تو زیارت عاشورا لعن زیاده خب لعنت فرستادن یه کار منفیه من میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر ...

عذاب وجدان میگیری به دشمن های اهل بیت لعنت بفرستی؟ 

خدا تا قیامت هر روز لعنت شون کنه که اون کارها رو با اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم کردن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

خوندن این زیارت عالیه 

منم خیلی اعتقاد دارم 

توفیق باشه ادامه بدم 

خیلی خیلی ثواب داره هم برای این دنیا مفید  هست و هم برای آخرت و برزخ 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
من به دعای توسل بیشتر اعتقاد دارم...معنیش خیلی خوبه.....زیارت عاشورا همش توش لعنت میکنه بقیه رو &nbs ...

عزیزم چطور این حرف رو میزنی ممکنه کسی باورش شه و یه خروار حق الناس تو آخر گردنت بیوفته

زیارت عاشورا حدیث قدسی هست یعنی از زبان خود خدا گفته شده

چطور میشه ما به شیطان لعن می‌فرستیم مگر نه اینکه این موجود رو خود خدا خلق کرد و بعد ملعون شد خب حالا چطور میشه هم شیطان رو دوست داشت هم خدارو این دوتا مخالف هم هستن؟؟؟

حالا سوالم اینه چطور میشه یه آدم مثل یزید رو لعن نکرد چون که ب خون خدا جنگ کرد همین لعن هاش خودش بیزاری از ظلم هست و رشد وترقی میده 

امیدوارم اگه قانع نشدی راجبش بیشتر تحقیق کنی و جایی دیگه اینو نگی من به برکات این زیارت زندگیم دگرگون که نه کن فیکون شد

یاعلی

برطاعت خدا صبر کن و در ترک معاصی او شکیبا باش، زیرا دنیا لحظه ای بیش نیست! آنچه گذشته جای شادی و غم ندارد و از آنچه پیش نیامده خبر نداری،پس لحظه ای را که در آن به سر میبری صبور باش چنان که گویی خوشبخت و خوشحالی....چشم برهم زدنی مرگ خواهد آمدغرض اینکه راه طولانی است و فرصت اندک،برای خوشایند هیچکس به جهنم نروید هیچوقت دین خدارا دستورها را وظایف شرعی تان را با هیییچ چیز عوض نکنید..اگر آسمانها و زمین بر تو بسته باشند و تقوای خدا را اولویت قرار بدی حتما گشایش فراهم می‌شود....اگر ترک لذت را لذت بدانی،دگر لذت نفس را لذت نخوانی،سفرهای علوی کند مرغ ،گر از چند آزمایش آن را پرانی.....تحولم رو بعد از خدا مدیون استاد بزرگوارم آقای محمد شجاعی ام که عاشقانه و خالصانه صوتهاشون رو در تلگرام رایگان در اختیار امثال من وکسانی که قصدتحول و قرب الهی را دارندگذاشته است این یک رزق معنوی بود که خدا بعد از تحولم نصیبم کرد.به شکرانه این رزق آن را با عزیزانی که تشنه ی رسیدن به معرفت حق هستند به اشتراک میزارم ایشون برنامه خودسازی خصوصی هم میزارن برای هرکس بخواداونم رایگان....  لینک تلگرام در نت هست استاد محمد شجاعی سرچ کنید میتونید عضو بشیدالتماس دعا    اللهم عجل لولیک الفرج
2810