2777
2789

زهرا و مرمر میگم بچه های شما خجالتی نیستن؟ 

من عیدنوروز متوجه شدم کیان خجالتیه .

بچگی هاش اینطوری نبود اصلا و پیش همههه میرفت . الان وقتی وارد یه جمع شلوغی میشیم کیان گوشه گیری میکنه و سرشو میندازه پایین یا میره پشت مبل . و من باهاش صحبت میکنم که بیا رو پای خودم بشین و .. اینا باهم میاد تا یه تایمی بگذره و عادی میشه براش.

پ.ن. یادتونه که من تو شهرغریبم و شاید ماه به ماه هم مهمونی نریم . میگم شاید دلیلش اینه.

شما چی میگین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یا همین چندروز پیش که ایران برد بعدش رفتیم دور دور . تو ترافیک  راننده ماشین بغلی از کیان خوشش اومد و باهاش بای بای میکرد و حرف میزد  کیان سریع خودشو آورد پایین تا طرف اصلا نبینش😒 بعد که متوجه شد ماشینش رفت اومد بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسريو از پوشك گرفتم الحمدلله  به قراري كه با پسر گذاشته بودم كه بعد از ٢ سالو نيم بگيرمش ع ...

ای جانم . عزیزم 😍😂😂

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
اره گلبرگ منم راضيم خداروشكر منم گلبرگ همش تشويق ميكنم ولي صدرا براش جا افتاده تشويق يني جايزه  ...

امیرعلی هم شبا اولا پوشکش همیشه خشک بود تا صب . ولی یه شب که بیدار شد هی گریه میکرد متوجه شدم جیش کرد . بعد هی نگا خودش کرد و دس زد به شلوارش فهمید که پوشکه . از اون شب نه دیگه جیش میکنه تو پوشکش . یعنی قشنگ فهمیده شبا پوشکه و جیش میکنه . منم بی خیال شدم دیگه تا خودش متوجه شه دیگه . پوشک روزو زود گرفتم دیگه واسه شب نه خودمو نه اونو اذیت نمیکنم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
زهرا و مرمر میگم بچه های شما خجالتی نیستن؟  من عیدنوروز متوجه شدم کیان خجالتیه . بچگی هاش این ...

فک نکنم این یعنی خجالتی باشن گلبرگ جون . امیرعلی وقتی بریم تو یه جمع شلوغ سریع میگه بغلم کن . یه چن دقه ای تو بغلم این ور و اون ورو نگاه میکنه تا یخش وا شه بعد دیگه کیه که بگیرش از شیطنت 😐

یا همین چندروز پیش که ایران برد بعدش رفتیم دور دور . تو ترافیک  راننده ماشین بغلی از کیان خوشش ...

عزیزم 😍😂

حالا امیرعلی سوار ماشین که میشیم شیشه رو میده پایین به هر کی از کنارش رد میشیم میگه سلام خوبی ؟؟ بعدم میگه میم به خاله (عمو) سلام کردم . برعکس تا میخوایم بریم خونه بابامینا یا پدر شوهرمینا نرسیده میگه من سلام نمیکنمااااا . لج میکنه انگار 😓

عزیزم 😍😂 حالا امیرعلی سوار ماشین که میشیم شیشه رو میده پایین به هر کی از کنارش رد میشیم میگه سلام ...

ای جان😅😅😅 دوخط آخرش خیلی خوب بود😂😂😂 زیادی بهش تاکید کردی سلام بده لج کرده😅

فک نکنم این یعنی خجالتی باشن گلبرگ جون . امیرعلی وقتی بریم تو یه جمع شلوغ سریع میگه بغلم کن . یه چن ...

عه امیرعلی هم اینطوریه.

آخه کارین هم متوجه میشم غریبی میکنه اولش . ولی کیان جدیدا کلا میره قایم میشه تا من نرم دنبالش نمیاد😎

یکم نگران که چه رفتاری درسته که بزرگتر میشه خجالتی بار نیاد.

البته مثلا با کسایی که زیاد میبینشون اینطوری نیست . که البته انگار طبیعیع

امیرعلی هم شبا اولا پوشکش همیشه خشک بود تا صب . ولی یه شب که بیدار شد هی گریه میکرد متوجه شدم جیش کر ...

خوب کاری کردی . پوشک شب خیلی بهتر از اینه که خوابشون بهم بخوره واسه جیش و از طرفی اعصابمون بخاطر رختخواب خیس خورد بشه.

ای جان😅😅😅 دوخط آخرش خیلی خوب بود😂😂😂 زیادی بهش تاکید کردی سلام بده لج کرده😅

آره چن بار تاکید کردیم اولا بش بعد دیگه ولش کردیم این ول نمیکنه دیگه 😂

عه امیرعلی هم اینطوریه.  آخه کارین هم متوجه میشم غریبی میکنه اولش . ولی کیان جدیدا کلا میره قا ...

نه بابا طبیعیه . غریبی میکنن دیگه . امیرعلی خونه پدر شوهرم که میریم مثلا خودش میدوه داخل و شروع میکنه فوضولی اما اگر یه جفت کفش دم در ببینه یا حین در باز کردن یه صدایه نا آشنا بشنوه سریع میگه بغلم کن . نمیره تو 

خوب کاری کردی . پوشک شب خیلی بهتر از اینه که خوابشون بهم بخوره واسه جیش و از طرفی اعصابمون بخاطر رخت ...

آره بابا طرف بچش ۳ سالشه میگه هنوز زوده من خودمو پیر کردم بچه بیچاره رو دو سالگی به زور و اذیت گرفتم . دیگه پشت دستمو داغ کردم واسه پوشک شب