بله حتما
چلو ایرانی
برای هر نفر ۱پیمانه استاندارد پلو پزی
اگه طرفتون خوش خوراکه ۱چهارم پیمانه دیگه اضافه کنید
کامل برنج رو چند اب بشورید
اب ولرم
بعد این حجم برنج رو با ۱و نیم ق غ نمک بخیسونید برای ۶ساعت
اب که جوش اومد
اب اضافه رویه برنج رو خالی و برنج رو داخل فابلمه بریزید
زیاد هم نزنید برنج میشکنه
وقتی یه دونه رو روی انگشت فشار بدید باید نه له بشه نه زنده باشه
ای کش کنید روی چلو هم حتما اب و کره بریزید
میزان اب ۱چهارم لیوان
برای ۳۵تا۵۰دقیقه بسته به نوع ته دیگدم بزارید
نوش جان