سلام عزیزم
ببخشید دیر پاسخ میدم
این روزها موکب داریم درگیر اونجام
دمای فرها گاها متفاوته
مثلا شاید فری ۱۸۰بزارید اما ۱۸۰ورجه نباشه
شما دمارو یکم بالاتر ببرید و زمان رو هم تغییر بدید
مثلا ۱۹۰برلی ۵۵دقیقه
نکته بعد حتما حتما بین هر خطر از باقلوا نیم سانت فاصله باشه تا حرارت کامل به همه قسمت ها برسه
برلی باقلوا از خمیر یوفکا استفاده کنید چون خمیر نازکتر و با کیفیت تری داره
نکته دیگه میزان کره ست
میزان کره در ترد شدن لایه ها خیلی موثره
با دیت و دلبازی کره بزنید
نوش جانتون