2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126086 بازدید | 10659 پست
سلام خواهر عزیزمباعث افتخارمه اشنایی با شما.عزیز دل اول اینکه برای شروع هیچ کاری ریسک نکن و نترساول ...



ممنون عزیزدلم، الهی هزار برابر خیر و برکت این مهربونیت به زندگیتون برسه❤️



بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون کمکدارم دسر مشکوفی درست میکنم الان داره رو گاز می جوشه ولی اصلا غلیظ نمی‌شهشیر سه فنجان و ن ...

سلام ببخشید دیر جواب دادم

واقعا درگیر بودم نشد بیام سایت

عزیزم میزان نشاسته تون کمه

دقت کنید هر ۱پیمانه شیر غلیظ ۱ ق ع سرپر نشاسته ذرت نیاز داره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خانم های گل موافق.میتونید سوالاتتون رو اینجا بپرسین.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.

میشه درخواست دوستی منو قبول کنین چن تا سوال درباره اشپزی دارم میخام تغییر رشته بدم و خب آیا می ارزه و میتونم به درآمد برسم؟

میشه درخواست دوستی منو قبول کنین چن تا سوال درباره اشپزی دارم میخام تغییر رشته بدم و خب آیا می ارزه ...

سلام

من خیلی شرمندتونم نمیتونم درخواست قبول کنم

اما هر سوالی هست اینجا در خدمتم

عزیزم از چع طریق میخواید شف بشید؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام عزیز دلمخوبید؟منم خوبمدرگیر کارهای جدیدی ام که شروع کردم.براهمون کمتر میام سایتتایمم پر شده

سلام ممنونم 😘به سلامتی و دل خوش ان شاءالله 

هر کاری میکنی موفق باشی خانم گل 💞💞💞

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
سلام ممنونم 😘به سلامتی و دل خوش ان شاءالله هر کاری میکنی موفق باشی خانم گل 💞💞💞

عزیز دلمی.

التماس دعا

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

سلام بهار خانم

ممنون از راهنماییتون و وقتی که میذارید.

من برای اولین بار با خمیر باقلوا اماده ،باقلوا درست کردم مطابق دستور هر لایه را کره اب شده مالیدم و مغزیجات ریختم پنج لایه که شد با سیخ چوبی پیچیدم و کمی فشرده اش کردم و توی ظرف چیدم و روشو باز کره مالی کردن و در فر گرم شده بادمای ۱۸۰ گذاشتم برای مدت ۴۵ دقیقه و بعد شربت سرد رو ریختم روش.ولی متاسفانه اصلا خوب نشد روی باقلواها ترد بود ولی لایه های وسط کاملا خمیر بود و طعم خوبی نداشت. 

لطفا راهنماییم کنید علتش چیه این خمیری بودن و مثل اینکه خام بود وسط باقلوا

سلام بهار خانمممنون از راهنماییتون و وقتی که میذارید.من برای اولین بار با خمیر باقلوا اماده ،باقلوا ...

سلام عزیزم

ببخشید دیر پاسخ میدم

این روزها موکب داریم درگیر اونجام

دمای فرها گاها متفاوته

مثلا شاید فری ۱۸۰بزارید اما ۱۸۰ورجه نباشه

شما دمارو یکم بالاتر ببرید و زمان رو هم تغییر بدید

مثلا ۱۹۰برلی ۵۵دقیقه

نکته بعد حتما حتما بین هر خطر از باقلوا نیم سانت فاصله باشه تا حرارت کامل به همه قسمت ها برسه

برلی باقلوا از خمیر یوفکا استفاده کنید چون خمیر نازکتر و با کیفیت تری داره

نکته دیگه میزان کره ست

میزان کره در ترد شدن لایه ها خیلی موثره

با دیت و دلبازی کره بزنید 

نوش جانتون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام عزیزمببخشید دیر پاسخ میدماین روزها موکب داریم درگیر اونجامدمای فرها گاها متفاوتهمثلا شاید فری ۱ ...

ممنون از وقتی که گذاشتین و برام نوشتین

عزاداری هاتون قبول باشه انشاالله

تشکر بابت راهنماییتون

راهی هست که متوجه بشم وسط باقلوا کامل پخته و ترد شده؟

ممنون از وقتی که گذاشتین و برام نوشتینعزاداری هاتون قبول باشه انشااللهتشکر بابت راهنماییتونراهی هست ...

خواهش میکنم

انجام وظیفه ست

بله

برای تست یک عدد از باقلواها رو از فر خارج کنید و تست کنید

چون باقلوا مثل کیک نیاز نیست در فر اصلا باز نشه.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام بهارجون. اموزش سوپ جو ربی خوشمزه رستوران هارو میدید. اصلا یه طعم خوبی دارن. ادویشون چیه ؟

سلام عزیزم صفحه ۲۴ رسپی رو قرار دادم

علتش اب مرغ غلیظی هست که بهش اضافه میکنن و لیمو تازه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   تعلیقی_بدبخت  |  48 دقیقه پیش
توسط   soolati  |  52 دقیقه پیش