2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126150 بازدید | 10662 پست
اون کیک نگین پاییزم یادته؟رسپی صفحه ۵۹۸.میتونی با اون زردالوهای خوشمزت به عنوان سسش استفاده کنی.برا ...

ای من به قربون تو برم مهربونم که همیشه برام وقت میزاری 

درست کردم عکسشو برات میزارم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
سلام به خانم های این تاپیک من خیلی اتفاقی این تاپیک و دیدم من خیلی تو خونه حوصلم سر میره وخیلی دوس د ...

سلام.

خوش اومدید.

این دوکار نیاز به اموزش دیدن با یه استاد کار داره

از طریق فضای مجازی نمیتونید کامل نکات رو اموزش ببینید.

اگه هزینه مهم نیست و تایم ازاد دارید کار پر درامدیه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ،بهار جانِ عزیزم حالتون چه طوره ؟خوبی عزیزم 😘😘

سلام عزیز دلم

خوبید؟

منم خوبم

درگیر کارهای جدیدی ام که شروع کردم.

براهمون کمتر میام سایت

تایمم پر شده

ای من به قربون تو برم مهربونم که همیشه برام وقت میزاری درست کردم عکسشو برات میزارم

شما نفسی عزیزم

ببخشید دیر جواب میدم

یه کار جدید شروع کردم چندوقته تایمم کامل پر شده

کمتر میتونم بیام سایت

بازم ببخشید

شما نفسی عزیزمببخشید دیر جواب میدمیه کار جدید شروع کردم چندوقته تایمم کامل پر شدهکمتر میتونم بیام سا ...

تو کار جدید موفق باشی عزیزدلم 

ممنونتم که میای و راهنمایی میکنی  

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

سلام اسی جون،خوبی؟سماوری؟عه وا نه،سلامتی؟

دوتا سوال داشتم،

۱_ این رو چرا من نمیتونم رو کیک بزنم،همین خامه ی مشکی‌طوسی اینا

۲_کیک که میپزم چه اسفنجی چه شیفون خیلی لطیف و خوب میشه،بعد از سرو،که خامه کشی شده،بخوام برش بدم اونقدر انسجام نداره،پودر اینا نمیشه،ولی مثلا مثل کیک ساده که برش میزنیم صاف میایسته،اونا اینجوری نمیشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام اسی جون،خوبی؟سماوری؟عه وا نه،سلامتی؟دوتا سوال داشتم،۱_ این رو چرا من نمیتونم رو کیک بزنم،همین خ ...

سلام عزیز جان.

سوال اولتو متوجه نشدم.یعنی چی نمیتونی اینجوری بزنی؟

سوال بعدی اینکه حتما قبل خامه زدن لابه لای کیک ها باشیر مرطوبش کن تا بافتش درست باشه و سفت نشه.

سلام عزیز جان.سوال اولتو متوجه نشدم.یعنی چی نمیتونی اینجوری بزنی؟سوال بعدی اینکه حتما قبل خامه زدن ل ...

یه عکس فرستادم کامنت قبلم،روی کیک خامه های رنگی زده،اینو‌میگم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه عکس فرستادم کامنت قبلم،روی کیک خامه های رنگی زده،اینو‌میگم

اینو که یه بار گفته بودم اگه یادتون باسه

سطح کارو خامه کشی کنید.بزارید ۱ساعت تو فریزر کیک رو.

حالا خامه رنگیو با فرچک روغن از پایین کار اروم به سمت بالا بکشید.

سلام اسی جون،منم پرژکت،کاربریم تعلیق شد🤧

اسی جون،دوتا مینیون میخوام رو کیک‌بزنم،یعنی غیر خوراکی،یکی بالای کیک با خلال دندون بذارم،یکی هم کنار کیک عکس رو به خامه بچسبونم؟اینجوری درسته؟

سلام اسی جون،منم پرژکت،کاربریم تعلیق شد🤧اسی جون،دوتا مینیون میخوام رو کیک‌بزنم،یعنی غیر خوراکی،یکی ...

سلام پرژک جون چیشدی؟چرا تعلیق؟

اگه منطورت کارتهای گلاسه ست که برای اونی که میخوای بزاری کنار کیک پشتشو فوندانت بچسبون تا رو کیک راحت قرار بگیره

اگخ منطورت تاپر مینیونه ببین اون کناریه نیتونه بشینه رو صفحه کیک.اگه نه اونم با یه خلال فیکسش کن.

سلام پرژک جون چیشدی؟چرا تعلیق؟اگه منطورت کارتهای گلاسه ست که برای اونی که میخوای بزاری کنار کیک پشتش ...

تحویل دادم کیک رو،🙈

یه جور زدم به کیک،

امیدوارم بعدا خبرش نیاد که ایراد بگیرن