2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126449 بازدید | 10664 پست

سلام عزیزم ممنون از تاپیک مفید و پاسخگویی خوبتون❤️

من یه سوال دارم وقتی تیرامیسو با قالب کمربندی درست می کنم می خوام اسلایس ها راحت و تمیز و مرتب دربیاد چیکارکنم؟ به خاطر لبه ای که قالب داره خیلی سخته تمیز درآوردنش  بیسکویت های ته قالب بعضی جاها می چسبه و کامل در نمیاد

سلام عزیزم ممنون از تاپیک مفید و پاسخگویی خوبتون❤️ من یه سوال دارم وقتی تیرامیسو با قالب کمربندی در ...

سلام.

خوش اومدید.

تمام لذت و اصالت تیرامیسو سرو داخل لیوان های مکعبی مخصوص هست.بافت نرم تیرامیسو نباید به خاطر قالبی بودن با اضافه کردن زلاتین نابود بشع

در اکثر رستوران های برند ایران و جهان تیرامیسو داخل طرف سرو میشه و بافت خیلی نرمی داره

رسپی اصلی رو فدای زیبایی نکنید.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اسی جون،بازم یه تمرین دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام اسی جون،بازم یه تمرین دیگه

سلام عزیزم

به به

چه کار شیکی

خامه کشی ۲۰

دیزاین ۲۰

سایز ۲۰

تونالیته رنگ ها ۲۰

بهت افتخار میکنم

سلام عزیزم به به چه کار شیکی خامه کشی ۲۰ دیزاین ۲۰ سایز ۲۰ تونالیته رنگ ها ۲۰ بهت افتخار میکن ...

ممنونم🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اسی جون،تو‌کیک اسفنجی اگه شکر کمتر از آرد ریخته بشه چی میشه؟

اسی جون،تو‌کیک اسفنجی اگه شکر کمتر از آرد ریخته بشه چی میشه؟

سلام.

طعم کیک بی مزه تر میشه.و چون باید شکر با تخم نرغ سبک بشه.کمی تو بافت تغییر ایجاد میکن

سلام اسی جون،کیک اسفنجی وانیلی شیرینیش چقدر باید باشه؟یعنی وقتی کیک رو خالی میخوریم باید شیرین باشه یا شیرینیش کم باشه؟

سلام بهار جون.ممنون از اطلاعات مفیدتون.عذر می خوام برای تیرامیسو و چیز کیک به جز پنیر ماسکارپونه میشه از پنیر خامه ای دیگه ای استفاده کرد که همون کیفیت رو داشته باشه؟ سوال دیگه این که در مشهد لوازم قنادی که بشه به صورت کلی خرید کرد،یا پنیر ماسکارپونه ۱ کیلویی داشته باشه کجاست؟خیلی ممنون میشم پاسخ بفرمایید عزیزم🙏🌹

سلام اسی جون،کیک اسفنجی وانیلی شیرینیش چقدر باید باشه؟یعنی وقتی کیک رو خالی میخوریم باید شیرین باشه ...

سلام باید شیرینی متعادل باشه.جوری که دلو نزنه که با خامه یا هر چی ترکیب بشه طعمش لذیذ بشه

سلام بهار جون.ممنون از اطلاعات مفیدتون.عذر می خوام برای تیرامیسو و چیز کیک به جز پنیر ماسکارپونه میش ...

سلام.

ببخشید دیر پاسخ دادم

یکم سرم شلوغه

بله

پنیر ویلی

پنیر فیلادلفیا

جایگزین میشه

لوازم قنادی مرمریان خیابان بهجت.

سلام. ببخشید دیر پاسخ دادم یکم سرم شلوغه بله پنیر ویلی پنیر فیلادلفیا جایگزین میشه لوازم قناد ...

بهار جون من با ویلی درست کردم اما خامه ش نمک داره .بد نمیشه؟! چون برای کافه درست کردم خودم تست نکردم نگرانم😥

بهار جون من با ویلی درست کردم اما خامه ش نمک داره .بد نمیشه؟! چون برای کافه درست کردم خودم تست نکردم ...

عزیزم ویلی نمک نداره

طعمش بد نمیشه فدات شم