2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

8839 بازدید | 138 پست

دوستان اگه تجربه ای دارید تو رو خدا راهنمایی کنید اصلا حال روحی خوبی ندارم بینی ام اصلا چیزی نشده که میخواستم کلی هم ایراد داره از همین الان فکر ترمیمم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو سه نفر ک دیدم ترمیمی کردن میگفتن تا دو سه روز سوزشش بیشتر از عمل اول بوده ولی خوشگل شدن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلا عمل بینی از اولش هم بده واسه همین عمل نکردم

واقعا کار خوبی کردین  من ۵ سال تو  فکرش بودم الان گند زده شده به بینیم اون به درک حال روحیم افتضاح شده نمیتونم به زندگی عادی برگردم 

منم ترمیم کردم. میتونی عکس بزاری تا دکتر معرفی کنم نسبت به اندازه عیب‌هاش

میشه معرفی کنی منم میخوام ترمیم کنم عکس نمیتونم بذارم ولی بینیم انحراف داره و یه قسمت استخوان بینی رو زیاد تراشیده گود شده اگه این دو  تا ایرادو نداشت مدلش خیلی خوب بود

منم ترمیم کردم. میتونی عکس بزاری تا دکتر معرفی کنم نسبت به اندازه عیب‌هاش

تجربه ترمبم رو میگے؟؟

در صورت نبودن  با این کاربری هم فعالیت دارم  عشق _هاچبک ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

میشه معرفی کنی منم میخوام ترمیم کنم عکس نمیتونم بذارم ولی بینیم انحراف داره و یه قسمت استخوان بینی ر ...

من پریسا قاسمی تهران ۳۰ میلیون اردیبهشت عمل کردم.

تاپیک قبلم عکسام رو گذاشتم.

افتادگی نوک داشتم و کانتور بینیم پهن بود. بعد عمل اول قوز هم داشتم. انگار رفته بودم عمل تررر بزنه بهش

اولی رو تبریز پیش پدرام اصل عمل کرده بودم. الانم ۹۰ درصد راضی‌ام ایراداش رو رفع کرده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی